DOST-DÜŞMAN 'LİDER' GÖRSÜN

Kurulduğu günden bu güne kadar medya sektöründe yaptığı başarılı işlerle adından söz ettiren Lider Medya bünyesindeki Lider Gazete ve lidergazete.com haber sitesi 1’inci yıl dönümünü kutluyor.

Faruk ÇELİK, Ahmet ARĞILLI

Akdeniz Bölgesi’nde medya sektörüne yeni bir soluk getirmek için 15 Temmuz 2020 tarihinde yola çıkan Lider Gazete, Antalya’nın 19 ilçesinde okurlarıyla buluşuyor. Kurulduğu günden beri gündemin nabzını tutan ve gündemi belirleyen Lider Gazete, yakın zamanda Lider Medya çatısı altında yayım hayatına devam ederken çıktığı bu yolda 1’inci yılını devirdi

 

GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

İlk günden bugüne heyecanını arttırarak güncel ve önemli haberleri okuyucularıyla buluşturan Lider Gazete, her geçen gün yenilenerek büyümeye devam ediyor. İlkeli haber anlayışıyla Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar liderliğinde genç, dinamik ve deneyimli kadrosuyla yayım hayatına devam eden gazete, Antalyalılardan aldığı destekle gücüne güç katıyor.

19 İLÇE LİDER OKUYOR

Doğru, ilkeli ve etkin gazetecilik anlayışı ile çıktığı bu yolda kurulduğu günden bu yana geçen 1 yılda büyük bir aşama kat ederek Antalya ve ilçelerinde hatta Akdeniz Bölgesi’nde en çok takip edilen medya kuruluşu oldu. Yaptığı haberlerle kamuoyuna yön vermeye devam eden ve sayfalarının tamamı renkli çıkan tek şehir gazetesi olan Lider Gazete, hedef kitlesini büyüterek Antalya’nın Akseki, Aksu, Alanya, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Manavgat, Muratpaşa, Serik ilçelerinin ardından Antalya’nın diğer ilçeleri Demre, Elmalı, İbradı, Gazipaşa, Gündoğmuş, Finike, Kaş, Kemer'de okuyucuyla buluşuyor.

 GÜNDEMİ BİZ BELİRLEDİK

Antalya’da etkin yayıncılık ile siyaset, spor, tarım ve turizm konularında gündeme yön veren, halka doğruları gösteren yayıncılığı ile Lider Gazete,  Antalya’da ulusal ve yerel basında büyük ses getirdi. Lider Gazete manşetlerine taşıdığı çarpıcı haberler ile gündeme yön vererek adını herkese duyurdu.

LİDER DÜNYAYA AÇILDI

Lider Gazete yerel ve ulusal basının yanı sıra yaptığı haberlerle dünya basınında da ses getirmeyi başardı. Muğla’nın Fethiye ilçesi sınırları içerisinde bulunan Göcek Koyu’ndaki skandal görüntüleri ‘Göcek Koyu'nda yüz kızartan görüntüler’ başlığıyla kamuoyuna servis eden Lider Gazete; Rusya, Ukrayna, Almanya, Çin ve İngiltere’de gündemi belirledi. Dünya basınının günlerce konuştuğu bu haber sonrasında Lider Gazete ismi dünya basınında tanınır hale geldi.

LİDER MEDYA İLE BAŞARIYA DOĞRU

İlk olarak 15 Temmuz 2020 tarihinde yayım hayatına başlayıp ardından Lider Medya çatısı altında giren Lider Gazete bu yolda gücüne güç katmaya devam ediyor. Lider Medya çatısı altında bulunan; Lider Gazete, Lider TV, Lider Web Haber ve Lider Radyo sektörün her alanında zirveyi hedefliyor. Dijital dünyaya ayak uyduran ve hedef kitlesini genişleten Lider, sınır ve rakip tanımadan Antalyalılardan aldığı güçle yayın hayatına devam ediyor.

‘YENİ MEDYA’DA LİDER FARKI

7’den 70’e herkese ulaşarak, geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan Lider Gazete, internet sitesinde de üstün başarı göstererek zirveye oturmayı başardı. Gazetenin internet sitesi, yazılı ve videolu haberleri en hızlı şekilde insanlara ulaştırarak, kısa sürede Antalya’da en fazla takip edilen haber sitesi oldu. Bunlarla da kalmayan Lider Gazete başarısına başarı katmayı hedefleyerek, sosyal medya mecralarında en aktif yerel gazete olmanın gururunu yaşıyor. Lider; Facebook, Twitter ve Instagram’ın yanı sıra BİP, Telegram ve WhatsApp uygulamaları üzerinden vatandaşları en hızlı şekilde bilgilendirmeyi sürdürüyor.

LİDER’İN HAKLI ÖDÜL GURURU

Lider Medya çatısı altında yayım hayatına devam eden ve birçok başarılı habere imza atan Lider Gazete ve www.lidergazete.com 1’inci yılı dolmadan ödülle bu başarılarını taçlandırdı. Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen 2020 yılı Antalya Basın Ödülleri yarışmasında www.lidergazete.com Yılın İnternet Gazetesi ödülüne layık görüldü.