DÖŞEMEALTI’NDA ATAMA DEPREMİ

Döşemealtı Belediyesi’nde Başkan Turgay Genç tarafından yapılan yeni atamalar ve görev değişiklikleri ilçede adeta deprem etkisi yarattı.

Döşemealtı Belediyesi’nde Başkan Turgay Genç tarafından geçtiğimiz pazartesi günü yapılan yeni atamalar hem personel kanadında hem de ilçede tartışması konusu oldu. Başkan Genç’in sürekli yakınında bulunan ve ağır topları olarak nitelendirilen isimlerin görevden alınması ya da görevinin değiştirilmesi CHP içerisinde yeni bir krize yol açacağa benziyor.

EN DİKKAT ÇEKEN DEĞİŞİKLİK

Döşemealtı Belediyesi’nde yapılan görev değişikliklerinden en dikkat çekeni Başkan Yardımcısı Engin Murat Özdemir’in görevden alınarak yerine Servet Özdemir’in getirilmesi oldu. Genç’in can yeleği olarak görülen isimlerden biri olan Engin Murat Özdemir’in Muratpaşa Belediyesi’ne gittiği öne sürüldü. Özdemir’den boşalan koltuğa ise Başkan Genç’in Özel Kalem Müdürü Servet Özdemir getirildi. Özdemir’e çok sayıda birim müdürlüğünün bağlandığı bilgisi geliyor.

 

Servet Özdemir 

YÖRÜK’E YENİ BİR GÖREV

Öte yandan Başkan Yardımcısı Bülent Yörük, Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine getirilirken, başkan yardımcılığı görevinden alınıp alınmadığı konusunda ise herhangi bir bilgi gelmedi. Yörük’ün başkan yardımcısı olmasına rağmen Park Bahçeler Müdürlüğü görevini üstlenecek olması “kızağa mı çekilecek?” sorusunu akıllara getirdi.

Bülent Yörük

TÜRKAY GÖREVDEN ALINDI

CHP Döşemealtı eski belde başkanlarından olan ve parti içinde ağırlığı hissedilen Burhan Emin Biçer’in kızı Sevgi Türkay, Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevinden alındı.

Sevgi Türkay

DİKMEN GİTTİ, ALTUN GELDİ

Belediyedeki üst yönetimde yapılan bu değişikliklerin yanı sıra saha ekiplerinin liderliklerinde de yeni düzenlemeler yapıldı. Park Bahçeler Müdürlüğü Formeni Selçuk Dikmen görevden alınarak Muhtarlıklar Müdürlüğü emrine verildi. Dikmen’den boşalan göreve ise Temizlik İşleri Müdürlüğü Formeni Mustafa Altun getirildi. Altun, bir süre hem temizlik işleri hem de park bahçeler müdürlüğü ekiplerinin saha liderliğini yapacak.

HABER MERKEZİ