DÖŞEMEALTI HALKINI RAHATLATACAK SAĞLIK YATIRIMI

Şehirleşme sürecinde hızla ilerleyen Döşemealtı’nda önemli bir eksiklik daha giderilerek işitme cihazları ve ekipmanları satış ve uygulama merkezi hizmete açıldı. Girişimci İş Kadını Zafer Şahin’in hizmete açtığı işletmenin açılışında İlçe mülki idaresi’nin yanı sıra iş, siyaset, sivil toplum ve yerel Yönetim Camiasının tanıdık simaları Şahin’i yalnız bırakmadı.

Antalya’nın Döşemealti ilçesi Bahçeyaka Mahallesi’nde Girişimci İş Kadını Zafer Şahin, işitme cihazları ve ekipmanları satış ve uygulama merkezi hizmete açtı. Döşemealtı’nda yaşayan ve işitme problemi olan vatandaşlar işitme cihazlarının bakımı, tamiratı ya da kontrolü için artık kilometrelerce yol kat ederek Antalya kent merkezine gitmek zorunda kalmayacakları belirtildi. Kulak İşitme Cihazları firmasının Antalya genelindeki dokuzuncu şubesi  Döşemealtı’nda hizmet vermeye başladı.

Girişimci İş Kadını Zafer Şahin’in imzasını taşıyan işletmenin açılışı 16 Mayıs Pazartesi günü yapıldı. Bahçeyaka Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan İşletmenin açılışında, Zafer Şahin ve en büyük destekçim dediği eşi Kemal Şahin’i; bürokrası, siyaset, iş, sivil toplum ve yerel yönetim camiasının önemli isimleri yalnız bırakmadı.

Açılışa; Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, Önceki Kaymakam Mehmet Baygül, Ak Parti MKYK üyesi  ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım ve yönetimi, MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Oktar, DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, Mahalle Muhtarları, Kamu Kurum Müdürleri ve Döşemealtı Belediyesi Önceki Başkanı Nurettin Tursun ile esnaflar, katıldı.

Açılış Kurdelesinin kesilmesinin ardından misafirlerini ofisinde ağırlayan Zafer Şahin işletmesi hakkında bilgiler verirken Döşemealtı’nda böylesine önemli bir sektörde İhtiyaç duyulduğunu görmesi nedeniyle işletmeyi hizmete soktuğunu söyledi.

HABER MERKEZİ