DONYOH İÇİN 500 BİN EURO

Yeni sezon öncesi golcü arayışlarını sürdüren Alanyaspor'un, Godsway Donyoh için teklif ettiği bonservis ücreti belli oldu. Turuncu-Yeşillilerin, golcü oyuncu için Maccabi Haifa'ya 500 bin Euro teklif ettiği belirtildi.

Alanyaspor'un transfer listesinde yer alan golcü futbolcu Godsway Donyoh için yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı. İsrail'de Maccabi Haifa forması giyen 26 yaşındaki futbolcu için Alanyaspor'un 500 bin Euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi. İsrail temsilcisinin yapılan teklife henüz karşılık vermediği de gelen haberler arasında yer aldı.

Turuncu-Yeşilliler, Maccabi Haifa'dan gelecek yanıtı beklerken, Rusya ekibi FC Sochi'nin de başarılı futbolcuyla ilgilendiği dış basına yansıyan detay olarak dikkat çekti.

32 MAÇTA 9 GOL

Manchester City alt yapısından profesyonel olan Godsway Donyoh; Djurgarden, Dresden ve Nordsjaelland takımlarında top koşturduktan sonra geçen sezon İsrail'in Maccabi Haifa takımının forması giydi. Toplamda 32 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu 9 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.