DOKUMAPARK'TA 'DEDEDEN TORUNA' RESİM SERGİSİ

Kepez Belediyesi'nin Dokumapark'ta sanatseverlerin hizmetine kazandırdığı ve bugüne kadar çok kıymetli sanat eserlerinin sergilendiği Modern Sanatlar Galerisi'nde, Antalyalı Ressam Tuncer Ertuğrul, eşi Meliha ve torunu Can'ın 'Dededen Toruna' resim sergisi açıldı.

Dokuma Modern Sanatlar Galerisi, anlamlı bir resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Antalyalı ressam Tuncer Ertuğrul, eşi Meliha ve torunu Can'ın 'Dededen Toruna' resim sergisi Dokuma Modern Sanatlar Galerisi'nde açıldı. Açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve sanatseverler katıldı. Açılışın ilk konuşmasını yapan Ressam Tuncer Ertuğrul, “Böyle bir günü uzun zamandır bekliyorduk. Pandemiden dolayı epey iptal ettik. Sanatseverlerimizle böyle bir ortamın çocuklarımız ve torunlarımızla birlikte olsun istedik. Gelecek çocuklarımızın. İşte onun için Can'ı alıp geldik. Can bizi kırmadı. Resimlerini biriktirdi" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü de sanata vakit ayıran katılımcılara teşekkür ederek, “Hayat insanlara belli fırsatlar verir. Fırsatları ele aldığınız zaman o fırsatları ne için kullandığınız çok önemlidir. Fırsatları iyiliğe ve güzelliğe kullanıyorsanız işte o zaman o güzellikler uzun zaman yaşayacak demektir. Sizin sevginiz de o eserlerin üzerinde yıllarca anılacak" dedi.

HABER MERKEZİ