DOĞUKAN SİNİK VEDA ETTİ

Antalyaspor'dan rekor ücretle Hull City'ye transfer olan Doğukan Sinik, Türkiye'ye veda etmeden önce Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette transferiyle ilgili konuşan Doğukan Sinik, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sinik, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Benim adıma. Duygusal bir veda oldu. 13nyasinda bu kulübe geldiğim zamanı hatırlıyorum. Antalyalı biri olarak gerçekten güzel bir hikaye oldu. Örnek bir hikaye oldu. Kolay olmadı. Bu yolda en büyük destekçim Nuri Şahin oldu. Yeni bir sayfa açılıyor. Bambaşka tecrübelerin olacağı bir yere gidiyorum. Her şey için teşekkür ediyorum. Desteklerinizi eksik etmediniz. Yaptığınız yorumlar çok değerliydi. Alt yapıdan çıkan oyuncular için bu yorumlar çok değerli. Bu son olmayacak. Devamı gelecek. Antalyaspor'un alt yapısına güveniyorum. Onların armaya olan sevgisini zedelemeden yorum yapılırsa daha iyi olacak. Mental olarak çok düştüğüm dönemler oldu. Ancak güzel bir hikaye olarak sona erdi. Benim isteğim Antalya halkından biraz daha toleranslı davranılsın.”

HABER MERKEZİ