DOĞUKAN SİNİK AVRUPA’YA GÖZ KIRPTI

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile adı anılan Doğukan Sinik hedefini açıkladı. Milli futbolcu, hocası Nuri Şahin gibi Avrupa’ya giderek orada top koşturmak istediğine dikkat çekti.

Bu sezon Antalyaspor ile ortaya koyduğu futbolla A Milli Takım’a kadar yükselen ve pek çok takımı peşine takan Doğukan Sinik, Kırmızı-Beyazlı formaya veda sinyalleri verdi. Sezon sonu takımdan ayrılacağı dedikodularına malzeme olan genç futbolcu, kendisine gelen transfer teklifleriyle ilgili net ifadeler kullanmazken, geleceğiyle ilgili olarak dikkat çekecek ifadeler kullandı.

BONSERVİS GETİRMEK İSTİYOR

Nuri Şahin’in göreve gelmesiyle birlikte performansının yükseldiğine dikkat çeken milli futbolcu, yeni hedefleri önüne koyduğuna vurgu yaptı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile adı anılan 24 yaşındaki oyuncu, 3 takıma da kapıyı kapattı. Nuri Şahin ile birlikte bakış açısının değiştiğini belirten Doğukan Sinik, “İlk hedefim Antalyaspor'a iyi bir bonservis getirmek. Benim her şeyim bu kulüp. İyi bir bonservis kazandırarak başka bir takıma transfer olmak. Hocamız gibi Avrupa'daki takımlarda oynamak istiyorum" diye konuştu.

LYON İDDİASI

Avrupa’da top koşturmak istediğini söyleyen Doğukan Sinik için ilk iddia ise Fransa kaynaklı geldi. Fransa’nın dev kulüplerinden Lyon’un genç yıldızı transfer etmek istediği iddia edildi. Fransız kulübünün yetkilileri Doğukan Sinik’in menajeri Reza Fazeli ile iletişime geçtiği ve 3-4 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

HABER MERKEZİ