"DOĞRU YOLDAYIZ"

Antalyaspor'un başında 4. maçına çıkan Teknik Direktör Ersun Yanal, gelecek adına umutlu konuştu. Deneyimli teknik adam, oyundaki pozitif yönlerinin fazla olduğunu söyleyerek, doğru olduklarını ifade etti

Antalyaspor'da göreve geldikten sonra 4. maçına Sivasspor deplasmanında çıkan Teknik Direktör Ersun Yanal, doğru yolda ilerlediklerini söyledi. Zorlu deplasmandan 1 puanla döndükleri maçla ilgili olarak konuşan deneyimli teknik adam, "Oynayacağımız futbolun pozitif yanlarını dikkate alırsak bugün gerçekleştirmek istediğimiz oyunun bir bölümünü yaptığımızı düşünüyorum. Bunu daha büyük bir enerji ile yapmak ve bunu rakibe kabul ettirebilecek bir enerji ile geri dönüşümünü sağlamak konusunda eksik kaldık. Bunu yapabilecek bir takım var. Doğru yoldayız" dedi.

REKABET VURGUSU

Eksik oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte rekabetin artacağı ve başarının geleceğini ifade eden Yanal, "Aramıza katılacak futbolcularımızın enerjiyi arttıracaklarını düşünüyorum. Oyunun pozitif yönleri bana göre fazlaydı. Galip gelebilirdik. Aslında galibiyet şartlarını yakalamıştık. Çalışarak Antalyaspor’u daha iyi futbol oynayan ve bu oynadığı futbolun karşılığı alan bir duruma getirmek için az bir süremiz kaldığını düşünüyorum” diye konuştu.

 İHA