Doç. Dr. Veli Vural Serik için yola çıktı

Yerel seçimler öncesi Doç. Dr. Veli Vural Serik Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptı.

31 Mart’ta yapılacak seçim öncesi aday adayları belli olmaya devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi ve Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Veli Vural Serik Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptı.


AK Parti Serik İlçe binasına gelerek AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz’e müracaat evraklarını veren Vural’a AK Parti rozeti takıldı.


Başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Veli Vural, “Memleketimiz Serik’tir. Sevdamız Serik’tir. Doğduğum, büyüdüğüm, her noktasında anılarımızın olduğu ilçemiz her şeyin en iyisi ve en güzeline layıktır. 2013 yılından bu yana Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde çalışmaktayım. Son 4 yıldır başhekim yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Bu süreçte de tüm hemşerilerimin dertlerine derman olmaya çalıştım. Şimdi de masum ve kimsesizlerin umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki partimizden aday adayı olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Nasip olursa teşkilat mensuplarımın da desteği ile birlik ve beraberlik içerisinde inşallah özel ve bir çok iyi projeye imza atacağımıza ilçemize yeni bir vizyon katacağımıza inanıyorum. Rabbim çıktığımız yolda yar ve yardımcımız olsun. Heyecanımız var, sevdamız var” ifadelerini kullandı.