DJ RAMAZAN’DAN ANLAMLI DAVRANIŞ

Antalya’nın ünlü DJ’yi Ramazan Karakaş, geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi yasa boğan İzmir depremi için kolları sıvadı. Karakaş, içerisinde gıda ve giyim malzemeleri bulunan yardımları bölgeye ulaştırdı.

Geçtiğimiz günlerde 114 kişinin vefat etmesine neden olan ve tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan İzmir depremi için, Antalya’nın ünlü DJ’yi Ramazan Karakaş da yardım için harekete geçti. Bölgeye içerisinde yiyecek ve giyecek gibi temel ihtiyaçların bulunduğu yardım malzemelerini gönderdiklerini açıklayan DJ Karakaş, yaşanan doğal afete kayıtsız kalamadıklarını söyledi.

KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Karakaş, “Gerekli yasal işlerimizin ardından Kızılay’ın koordinatları doğrultusunda yiyecek, kılık kıyafet ve ayakkabı olmak üzere hayırsever vatandaşlarımızın emanetleri yerini buldu. Gönlümüz daha fazlasını yapmak isterdi. Bizler için acı ve gözyaşı her yerde aynıdır. Acı, hüzün, keder, sevinç ortak değerlerimizdir. Memleketimizin her bir köşesi bizim için kutlu bir coğrafyadır. Rabbim ülkemize ve milletimize bu tür acıları, afetleri bir daha yaşatmasın. Kardeşliğimiz daim, birlik ve beraberliğimiz her var olsun” ifadelerini kullandı.

BAYRAM OKUDAN