'Direnemiyorsunuz'

Başakşehir karşısında 2-0’lık avantajdan 5-2 mağlup olan Antalyaspor’dan yenilginin faturası karşılaşmanın hakemine çıkarıldı.

 “Bu yenilginin bahanesi olmaz” sözleriyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Asbaşkan Fatih Gürcü, karşılaşmanın hakemlerinin aldığı kararların sonuca tesir ettiğini savundu. 

Takdir haklarının Başakşehir lehine kullanıldığını ifade eden Gürcü, “İkinci golden önce pozisyona yakın olan 3 hakemin de eli görmemesi, ofsayt tartışmalı goller, takdir haklarını sürekli rakipten yana kullanan bir hakem ekibi ile bazı şeylere daha fazla direnemiyorsunuz” sözlerine yer verdi.

MHK’YE SESLENDİ

Alınan yenilgiden paylarına düşen dersleri çıkaracaklarını ifade eden Fatih Gürcü, “Futbolun en önemli paydaşlarından biri olan hakemler ve MHK de umarım gerekli dersi çıkarır, gereken uygulamayı yapar. Biz ikinci yarı evet iyi değildik ama bu sonucu da hak etmedik. Kazandığımız maçı yanlı ve yanlış kararlar ile kaybettik. Daha inanarak, daha mücadeleci ve kazanma inancıyla milli aradan sonra hak ettiğimiz yeri bulacağız. Ben inanıyorum. Biz herkesle mücadele etmeye devam edeceğiz. Sonuna kadar Antalyaspor” ifadelerini kullandı.