DEVREYİ KAPATTILAR

Antalyaspor'un en büyük gol silahları Haji Wright ve Enzo Crivelli'den kötü haber geldi. Her iki futbolcunun da 4 hafta kalan ilk devrenin sonuna kadar forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Enzo Crivelli ve Haji Wright'tan Antalyaspor'a kötü haber geldi. 5 haftadır oynayamayan Enzo Cirvelli ve 4 maçtır formasından uzak kalan Haji Wright'ın, adale sakatlığı sebebiyle sezonun ilk devresinde oynamasının zor olduğu öğrenildi. Buna göre her iki futbolcu da ilk devrenin son 4 haftasında oynanacak Trabzonspor, Konyaspor, Kasımpaşa ve Galatasaray mücadelelerinde forma giyemeyecek.

TAKIMIN EN GOLCÜSÜ

Henüz takımla çalışmayan ve düz koşulara katılan Haji Wright, Kırmızı-Beyazlı formayla bu sezon 4 gole imza attı. 11. haftada oynanan ve Antalyaspor'un 2-1 kazandığı karşılaşmaya ikinci devrede dahil olan ve oyuna girdikten 1 dakika sonra sakatlanan Haji Wright, Fredy Ribeiro ile birlikte takımın en golcü ismi durumunda. Rizespor'a 3, Beşiktaş'a da 1 gol kaydeden ABD'li futbolcu, forma giydiği diğer 9 karşılaşmada ise skora katkı sağlayamadı.

CRIVELLI'DEN KATKI YOK

Transfer sezonunun son günlerinde Başakşehir'den kiralanan ve ilk maçına 4. haftada Gaziantep FK karşısında çıkan Enzo Crivelli ise Kırmızı-Beyazlı formayla skora katkı sağlayamadı. Sadece 7 maçta süre alabilen Fransız futbolcu, 311 dakika sahada kaldı.

DOĞUKAN VE UFUK DA UZUN SÜRE YOK

Antalyaspor'da uzun süreli sakatlık yaşayan futbolcular, Crivelli ve Haji Wright ile sınırlı değil. Sezon başında antrenmanda sakatlanan Doğukan Nelik, henüz Antalyaspor formasıyla maça çıkamadı. Kırmızı-Beyazlılarda bu sezonun göze çarpan ismi Ufuk Akyol da Samsunspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanmış ve büyük ölçüde sezonu kapatmıştı.