DEVLERİN GÖKDENİZ AŞKI

Antalyaspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında Kocaelispor'dan transfer ettiği Gökdeniz Bayrakdar, sezon başından itibaren forma giymeye başladığı Süper Lig'e damgasını vurdu.

Bu sezon en çok dikkat çeken genç oyuncular arasında yerini alan 19 yaşındaki futbolcu için hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe kolları sıvadı. Kırmızı-Beyazlılara transfer olduğu dönemde de girişimlerde bulunan Beşiktaş, Sedat Karabük'ün üstün gayreti sebebiyle mutlu sona ulaşamamıştı. Ligde oynanan her iki maçta da kalelerine gol bırakan Gökdeniz için Siyah-Beyazlılar adına Erdal Torunoğlulları'nın girişimlerde bulunduğu ifade edildi.

FENERBAHÇE TAKAS İSTİYOR

Yaz transfer döneminde Antalyaspor'dan Nazım Sangare'yi transfer eden Fenerbahçe, bu kez Gökdeniz'i istiyor. Fenerbahçe, Kırmızı-Beyazlılarda 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gökdeniz için bonservisin yanı sıra takımda düşünmediği bazı oyuncuları takasta önererek transferi bitirmeye çalışacak. Sağ kanadın yanı sıra sol ve forvette de oynayabilen Gökdeniz geçen sezon 37 maçta 8 kez fileleri havalandırdı.

HABER MERKEZİ