DEV PROJE

Sedat Karabük önderliğinde Antalya'da 2011-2013 yılları arısında düzenlenen ve Antalyaspor'un alt yapısına önemli sayıda futbolcu kazandırılan 'Minik Kramponlar' projesinin bir benzeri daha hayata geçirilecek. Antalyaspor ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenleyeceği çalışmaların ilk adresi Kepez olacak.

Antalya'da 2011-2013 yılları arısında düzenlenen ve pek çok genç yeteneğin keşfedildiği 'Minik Kramponlar' projesinin bir benzeri yeniden hayata geçirilecek. Hasan Akıncıoğlu'nun  başkan olduğu dönemde başlatılan ve Sedat Karabük önderliğinde 2 yıl süren proje kapsamında pek çok yetenek Kırmızı-Beyazlı kulübe kazandırılmıştı. Bünyamin Balcı, Fehmi Koç, Serdar Poyraz, Mustafa Erdilman, Cenk Şen, Mikail Başar, Berkay Fındık, Cengiz Demir, Berkay Arslan, Mustafa İnan, Talha Bulut ve Ali Yavuz Kol'un keşfedildiği proje, Akıncıoğlu'nun başkanlıktan ayrılmasının ardından rafa kaldırıldı.

İLK ADRES KEPEZ OLACAK

Aradan geçen 8 yılın ardından Antalyaspor bir kez daha kolları sıvıyor. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak projeyi hayata geçirecek Antalyaspor, ilk etapta Kepez bölgesini tarayacak. 65 muhtarlıkla birlikte yapılacak çalışmada bölgedeki tüm gençlerin taranması planlanıyor. Kepez bölgesinin tamamlanmasının ardından tüm köylere de girilmesi planlanan projede 10 binlerce genç yeteneğin izlenmesi bekleniyor.

ANTALYASPOR FORMASI GİYİLECEK

Yapılacak mini turnuvalarla taşradaki yeteneklerin Türk futboluna kazandırılması planlanıyor. Turnuvada yer alacak genç futbolcuların forma desteğini Antalyaspor'un sağlayacağı ve sahada Kırmızı-Beyazlı armanın terletileceği öğrenildi. Top konusundaki desteği de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sağlayacağı ifade edildi.