SERİ SONU

6 maçtır rakiplerine geçit vermeyen Alanyaspor, serisini Galatasaray karşısında kaybetti. Maçta oyun hakimiyetini elinde bulunduran Antalya ekibi, Sarı-Kırmızılıların kalecisi Fernando Muslera'yı geçemeyerek sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Alanyaspor, sahadan 1-0 yenik ayrılarak 6 maçlık yenilmezlik serisine veda etti. Oyunun büyük bölümüne hakim taraf olan Turuncu-Yeşilliler, 18. dakikada Emre Kılınç'ın kaydettiği gole yanıt veremezken, sahadan puansız ayrıldı. Alınan bu sonuçla birlikte Antalya ekibi 42 puanda kalırken, Galatasaray ise 54 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü.

3 MAÇ SONRA BOYUN EĞDİ

Galatasaray'a karşı son dönemde büyük bir üstünlük kuran Alanyaspor, 3 maç sonra rakibine boyun eğdi. Sarı-Kırmızılılara karşı ligdeki son yenilgisini 2019'un Aralık ayında alan Turuncu-Yeşilliler, 1 seneyi aşkın bir süre sonra Sarı-Kırmızlılara 3 puanı verdi.

EVİNDEKİ İKİNCİ YENİLGİ

Bu sezon Süper Lig'de iç sahadaki en başarılı takım olan Alanyaspor, 2. kez sahadan eli boş ayrıldı. Evinde sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa karşısında alan Alanyaspor, yaklaşık 4 ay sonra sahasında puan alamadı.

KORAY GEÇGEL