AKREP KIRMIZIYA ABONE

Son haftalarda gördüğü kırmızı kartlardan başı yanan Antalyaspor, Fenerbahçe karşısında da benzer bir senaryo yaşadı. Kırmızı-Beyazlılar, 10 kişi tamamladığı mücadelede Fenerbahçe'ye 2-1 ile boyun eğdi

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden Antalyaspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 45 dakika 10 kişi oynayan Kırmızı-Beyazlılar, kazanamama serisini de 4 maça çıkardı. Antalyaspor’un golü 52.dakikada Podolski'den gelirken, Fenerbahçe’nin sayılarını 49. dakikada Ozan Tufan ve 84. dakikada penaltıdan Perotti kaydetti. Bu skorla birlikte Antalyaspor 8 puanda kalırken, Fenerbahçe de puanını 17 yaptı.


3 MAÇTA 4 KIRMIZI
Son haftalarda kırmızı kartlarla başı derde giren Antalyaspor, Fenerbahçe maçını da 11 kişi tamamlayamadı. Mücadelenin 45. dakikadasında Serdar Aziz'e sert bir müdahalede bulunan Adis Jahovic, takımını 10 kişi bıraktı. Kırmızı-Beyazlıların Gaziantep FK ile oynadığı karşılaşmada Sidney Sam ve Ufuk Akyol, Başakşehir mücadelesinde de Amilton kırmızı kart görerek soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Koray GEÇGEL