ŞİMDİDEN 6 MİLYON TL!

Türkiye Kupası finaline kaldıktan sonra şehirde bir hareket yaratmak için bayrak kampanyası başlatan Antalyaspor'a destek çığ gibi büyüyor. 10 önce başlatılan kampanya kapsamında şimdiden yaklaşık 6 milyon TL gelir elde edildi.

21 yıl sonra Türkiye Kupası finaline yükselmesinin ardında şehirde bir hareket yaratmak için bayrak kampanyası başlatan Antalyaspor'a verilen destek çığ gibi büyüyor. 1 Nisan tarihinde Başkan Mustafa Yılmaz'ın, 100 büyük bayrak alarak başlattığı kampanya çerçevesinde bugüne kadar elde edilen gelirin 6 milyon TL'yi bulduğu öğrenildi.

BİN 500 BAYRAK

 “Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin” sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında bugüne kadar alıcısı bulunan bayrak sayısı bin 500'ü buldu. Tanesi 5 bin TL olan büyük bayraklardan yaklaşık bin 100 tane satıldığı öğrenilirken, kasaya koyulan miktar 5.5 milyon TL'ye ulaştı. Kırmızı-Beyazlılar, her bütçeye göre satışa çıkardığı diğer küçük bayraklardan ise bugüne kadar yaklaşık 500 bin TL'yi kasasına koyduğu ifade edildi.

HEDEF 30 MİLYON TL

Kampanya çerçevesinde kentin sanayici ve iş insanlarının yanı sıra, evlerinin balkonlarını ve iş yerlerini Antalyaspor bayrakları ile süslemek isteyenler için farklı bayrak satışları gerçekleştiriliyor. Tarihi henüz belli olmayan Türkiye Kupası finaline kadar sürdürülecek kampanya kapsamında tanesi 5 bin TL olan büyük bayraklardan 5 bin tane satmayı hedefleyen Akrep, küçük bayraklarla birlikte toplamda 30 milyon TL'lik bir gelir bekliyor.