DERTLER DERYA İTTİFAK SANDAL

Muhalefet cephesinde “Millet İttifakı” iş birliğini yürüten CHP ve İYİ Parti'de istifa depremi yaşanıyor. İYİ Parti Antalya’nın servis ettiği ayakkabısı delik bir çiftçinin tiyatro görüntüleri deşifre olurken, bir diğer olayda ise Demre Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gümrükçü'nün görevinden istifa ettiği ortaya çıktı. CHP Kumluca İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Arıkan da, haksızlığa uğradığını belirterek istifa haberini duyurdu.

BAŞARAN AKŞENER’İN İZİNDE

Konya, Hatay, Adana ve Malatya'dan sonra İYİ Parti’nin algı tiyatrosu son olarak Antalya’da sahnelendi. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, genel başkanı Meral Akşener'in yolundan giderek Elmalı’da sergilediği tiyatro, çok geçmeden deşifre oldu. Başaran'ın 'ayakkabısı delik' olarak servis ettiği çiftçinin 1 serası, 1 arabası, 1 traktörü olduğu, serasında işçiler çalıştırdığı ortaya çıktı.

DEMRE’DE GÜMRÜKÇÜ DEPREMİ

İYİ Parti'nin CHP ile el ele vererek yalan, iftira ve algılar üzerinden Türk siyasetini kirletmesi tepkiyle karşılanırken, “yırtık ayakkabı tiyatrosu”nun yaşandığı Elmalı’da ortalık bu olayla çalkalandı. Diğer bir olayda ise Demre Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gümrükçü’nün, seçildiği günden itibaren Demrelilerle ve İYİ Partilerle kan uyuşmazlığı yaşadığı görülen Başkan Okan Kocakaya ile anlaşamadıkları için istifa ettiği öğrenildi.

CHP’NİN DERYA’SI ‘HAKSIZLIK’ KURBANI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kumluca İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Arıkan, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yaklaşık 2 yıldır devam ettirdiği Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca Kadın Kolları Başkanlığından 8 Temmuz Perşembe günü itibari ile istifa ettiği bilgisini paylaşan Derya Arıkan, yaptığı açıklamada kendisine karşı yapılan haksızlıkları sebep gösterdi.