DERNEK'TE BÜYÜK YARIŞ

Antalyaspor'da Mustafa Yılmaz'ın görevlerinden istifa etmesiyle başlayan seçim heyecanı devam ediyor. Antalyaspor A.Ş.'nin yüzde 56 hissesini elinde bulunduran Antalyaspor Kulübü Derneği için Emin Hesapçıoğlu ile İsmail Bilal'in yarın yapılacak seçimde bir birine rakip olması bekleniyor.

SADIK ÇETİN SADAK

Mustafa Yılmaz'ın Antalyaspor'da Dernek, Vakıf ve A.Ş.'deki 3 aylık başkanlığı bırakma kararı almasının ardından Kırmızı-Beyazlı camiada seçim rüzgarı esmeye başladı. Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Vakfı'nda yeni başkanlar belli olurken, sıra Antalyaspor Kulübü Derneği'ne geldi.

İSMAİL BİLAL'İN LİSTESİ HAZIR

Antalyaspor Kulübü Derneği'nde olağanüstü genel kurula gidiliyor. Yarın çoğunluğun sağlanarak yapılması planlanan genel kurul öncesi Başkanvekili olan Emin Hesapçıoğlu, adaylığını açıklarken karşısına bir de rakibin çıkma olasılığı artmaya devam ediyor. Bir süredir aday olacağı kulislerde konuşulan İsmail Bilal'in güçlü bir liste hazırladığı ve seçimde Emin Hesapçıoğlu'na rakip olmaya hazırlandığı öğrenildi.

 

 

24 SAAT UYARISI

Yaşanacak seçim heyecanı öncesinde Antalyaspor Kulübü Haysiyet ve Sicil Kurulu da adaylara uyarı niteliğinde bir açıklamaya imza attı. Yarın 16.00'da yapılacak seçim için adayların en az 24 saat kala listelerini teslim etmesi gerektiğine vurgu yapıldı. Dolayısıyla seçime girecek adaylar, bugün saat 16.00'ya kadar listelerini teslim etmesi gerekiyor.