Dere, TESK Genel Başkan Vekili Seçildi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (AESOB) Adlıhan Dere, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili seçildi.

Türkiye'nin dört bir yanından birlik ve federasyon başkanları Bursa'da bir araya geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekilliği’ne seçilen Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, TESK Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasının ilk açıklamasını Antalya Lider Gazete’ye yaptı. 

Dere, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun Bursa’da yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulunun içerisinden genel başkan vekilliğine seçildik. Antalya’mızı yönetim kurulu üyesi olarak temsil ediyorduk. Şimdide genel başkan vekili olarak temsil edeceğiz. İnşallah Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odamızı, Türkiye’deki tüm esnaf ve sanatkarımıza hizmet vermek için çalışacağız. Onların refahını artırmak, para kazanması işlerinin artması, kolaylaştırması için üzerimize düşen ne varsa gerek yerelde gerel genelde her türlü çalışmayı yapacağız. Esnaf bizden bunu bekliyor. Antalya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.