Denizli’de soğuyan havayla birlikte kar yağışı bekleniyor
Denizli’de hava sıcaklıklarının Salı gününden itibaren hissedilir derecede azalacağı ve sıcaklığın düşmesiyle birlikte kar veya karla karışık yağmur yağışının beklendiği belirtildi.

Denizli’de hava sıcaklıklarının Salı gününden itibaren hissedilir derecede azalacağı ve sıcaklığın düşmesiyle birlikte kar veya karla karışık yağmur yağışının beklendiği belirtildi.
Meteorolojiden yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Afyonkarahisar, Denizli, Uşak illeri bölgesinde 4 Şubat 2025 Salı gününden itibaren hava sıcaklıkların hissedilir şekilde 6 ila 12 derece azalarak mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor. Soğuk havanın, kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklenen rüzgarlarla birlikte, Salı gününden itibaren 1 haftalık periyotta etkisini sürdürmesi bekleniyor. Ayrıca Salı ve Çarşamba günleri karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görüleceği tahmin ediliyor.
Salı gününden itibaren 11 Şubat 2025 tarihine kadar devam
etmesi beklenen soğuk havayla birlikte sıcaklıkların Afyonkarahisar’da -1 ile
-4, Denizli’de 3 ila 8 ve Uşak’ta ise -2 ila 2 derecelere kadar düşeceği tahmin
ediliyor. Soğuk hava dalgası nedeniyle meydana gelebilecek kar yağışı ile
buzlanma ve don olaylarına karşı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahmin,
meteorolojik değerlendirme ve erken uyarıların takip edilmesinin önem arz
ettiği bildirildi.
İHA
Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde bulunan Geyik Dağları, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Bir yüzü Antalya diğer yüzü ise Konya yaylalarına komşu çevrili olan Toros Dağlarının zirvesinde bulunan Geyik Dağlarına gelen doğa tutkunları, Torosların bu etkileyici kesiminde eşsiz manzaralarla karşılaşıyor.
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, dün toprağa verilen Mevlüt Çavuşoğlu’nun babası için taziye ziyaretinde bulundu.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Antalya Valiliği’ne tahsis edilen tarihi Mermerli Plajı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Antalya Havalimanı’nda terminaller arası ulaşımın arttırılması yönündeki talepler karşılık buldu. Antalya Havalimanı’nda T1-T2 terminal arası ücretsiz servis dönemi başladı.
Burdur’da yaşayan 69 yaşındaki Emine Gülay, yıllardır kurduğu kına gecesi hayaline nihayet kavuştu. Hiç evlenmeyen Emine teyzenin bu özel arzusu, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin iş birliğinde hayata geçirilen
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaleiçi Hıdırlık Sokak üzerine yapılan parktaki ağaçtan keçi heykelleri yerle bir edildi. ‘Denizden Gelen Ağaçların Dansı’ adı verilen sergideki heykelleri arasında yer alan ağaç keçiler bakımsızlıktan tahrip oldu ve yerlerde sürünmeye başladı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan 69 yıldır terzilik yapan 82 yaşındaki Yaşar Azgan, ömrünü kitaplarla, terzilikle ve insan biriktirmekle geçirdi.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye’de bir ilk olan; su ve atıksu şube yolu bağlantısı yapmaya yetkili kişilerin eğitime ilişkin işbirliğini içeren bir projeyi hayata geçirdiklerini duyurdu.
Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin nisan ayı konuğu olarak katıldığı basın toplantısında, tarım sektöründe dijitalleşme ve teknoloji odaklı projeleri ön plana çıkardı. Çandır, Türkiye’nin dört bir yanından coğrafi işaretli ürünleri buluşturan YÖREX Fuarı’nı bu yıl Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlemeyi planladıklarını belirtti.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, ülkesindeki savaş nedeniyle 3 yıl önce tedavi amacıyla Türkiye'ye getirilen 10 yaşındaki Ukraynalı Myhailo Popazav'u Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz