DENİZLERDE ÜNLÜ KAZANI

Yazın sıcak ve kavurucu güneşin tadını sahil kasabalarında alan ünlüler, setlere ve sahnelere dönüş hazırlığında. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

CİMBOM'UN YENİ YENGESİ

Galatasaray'ın Romanya takımlarından Universitatea Craiova’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau, bir yıldır Bianca Maira ile aşk yaşıyor. Sarı Kırmızılı taraftarlar, yeni yengelerini çok sevdi. Bükreş’te tıp eğitimi alan Maria’nın sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısı bir anda fırladı.

KORONAYI YENDİLER TATİLE ÇIKTILAR

İdo Tatlıses’in sevgilisi Yasemin Şefkatli, Bodrum dönüşünde 7 Temmuz’da COVID-19’a yakalanmıştı. Şarkıcı Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı da 9 gün önce virüs kapmıştı. Her ikisi de evde gördükleri ilaç tedavisi ile hastalığı yendi. Doktor kontrolünden geçtikten sonra tatile çıktılar. Yasemin de Ayşe Nazlı da kalabalıktan uzak duruyor.

ANTRENMAN DÖNÜŞÜ HAVUZA

Beşiktaşlı Josef de Souza, sezon biter bitmez soluğu eşi Danielle, çocukları; Nicolas, Danilo ve Jouse ile ülkesi Brezilya’da almıştı. Siyah Beyazlı futbolcu, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın geçenlerde verdiği 3 günlük izni de ailesi ile Antalya Serik’teki The Land Of Legends’da geçirdi. İstanbul’a dönünce takımıyla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayan Souza önceki gün antrenman bitiminde eşi ve oğulları ile birlikte evinin havuzuna girdi, hem serinledi hem de yorgunluk attı.

TIPKI ANNESİ

İbrahim Çelikkol 2017’de Mihre Mutlu ile evlenmiş, Aralık 2019’da da oğulları Ali dünyaya gelmişti. 2.5 yaşındaki Ali gün geçtikçe annesine daha çok benziyor. Mihre Çelikkol’un küçük bir kopyası gibi. Burnu, gözleri neredeyse aynı. İbrahim- Mihre Çelikkol bir de kız çocuk istiyor.

PRENSES ANNE

Özlem Yıldız 2005’te evlendiği Sinan Serter’den 2013’te boşanmıştı. Oğulları Demir ise artık 12 yaşında. Instagram’daki hesabını da 4 bin kişi takip ediyor. Sık sık annesiyle, tatil yaptıkları bir otelde poz veren Demir bu kareyi kalp, deniz, prenses ve güneş emojileri ile paylaştı.

DENİZE GİRMEDİ

Esra Erol, eşi Ali Özbir, oğulları İdris Ali ve Ömer ile tatile çıktı. Ailece Bodrum Yalıkavak’taki bir otelde görüntülendiler. Eşi ile şezlongda sohbet eden sunucu, gün boyu gölgede oturup plajda oynayan çocuklarını izledi. Küçük oğlu Ömer’in denizden çıkar çıkmaz annesine sarılıp öpmesi Erol’un yüzünü güldürdü.

BEBEKLER YOLDA

Oyuncu Şilan Makal ile Başakşehirsporlu futbolcu Şener Özbayraklı Mayıs 2020’de evlenmişti. Makal kızlarına 35 haftalık hamile. Bebekler 38-41 haftada dünyaya geldiği için doğuma sadece birkaç hafta kaldı.

HABER MERKEZİ