DENİZLERDE FIRTINA BEKLENİYOR

Antalya Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı meteorolojik uyarıda, bugün öğle saatlerinden itibaren Bodrum-Anamur arasında denizlerde fırtına beklendiğinin uyarısında bulundu.

Antalya Valiliği tarafından bugün öğlen saat 14.00 ile yarın öğlen 12.00 arasında Bodrum-Anamur arasında denizlerde fırtına beklendiğini, oluşabilecek olumsuzluklara karşı başta balıkçılar ve gemiciler olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirtti.

METEOROLOJİK UYARI

Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgide; Yapılan son değerlendirmelere göre, rüzgârın bugün öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, perşembe günü öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklenmektedir. Fırtınanın oluşturacağı olumsuzluklara karşı başta balıkçılar ve gemiciler olmak üzere vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur.”

HABER MERKEZİ