Deniz Temiz Derneği’nde Ünlü başkanlığı bırakma kararı aldı

Deniz Temiz Derneği /TURMEPA Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Ünlü, seçime 5 ay kala göreve bir daha aday olmayacağını açıkladı ve “Maviye olan aşkımız deniz ve çevre dostu olarak ilgimiz, desteğimiz her zaman devam edecektir” dedi.

İzzet Ünlü, 2014 yılında Deniz Temiz Derneği /TURMEPA Antalya Şubesi Yönetim Kurulu’nda Genel Sekreter olarak başladığı, daha sonra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak devam ettiği ve 2021’de ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildiği görevlerini elinden geldiği kadar gönüllü olarak yerine getirmeye çalıştığını söyledi.

ÖRNEK ALINACAK KARAR


Ünlü’nün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “170 üyesi olan Deniz Temiz Derneği / TURMEPA Antalya Şubesi yönetim kurulundan ve üyelerimizden katılımlara, mazeret bildirip gelemeyenlere duyarlılıkları ve nezaketleri için teşekkür ediyorum.

Deniz Temiz Derneği / TURMEPA’nın tanınmasına katkı koymaya çalıştım. Görev süremiz boyunca beraber çalıştığım Yönetim Kurulu başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve proje eğitim koordinatörü mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu süreçte her zaman yanımda olup desteklerini esirgemeyen sevgili eşime ve kızlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Tabi ki bir teşekkürde değerli basın mensupları ile ulusal ve yerel televizyonlardaki deniz dostlarımıza…

10 yıllık süreçte beraber çalışma onuruna eriştiğim TURMEPA Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerine, Genel Müdürlerimize ve Yardımcıları ile değerli çalışma arkadaşlarımıza en içten duygularımla kutluyor ve teşekkür ediyorum.

2024 yılının Şubat ayında yapılacağını tahmin ettiğim Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmayacağımı değerli kamuoyuna saygı ile duyurur sağlıklı günler dilerim.

Maviye olan aşkımız deniz ve çevre dostu olarak ilgimiz, desteğimiz her zaman devam edecektir.” ifadelerini kullandı.