Deniz Karataş vatandaşla iftarda buluştu

İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş seçim çalışmaları kapsamında Çalkaya ve Mandıralar mahalle sakinleri ile iftarda bir araya geldi. Karataş, İftar yemeğinin ardından 18 Mart Çanakkale şehitlerinin ruhu için lokma dağıttı.

31 Mart Yerel seçimlerine için geri sayım sürerken Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş, Çalkaya ve Mandıralar Mahallesi’nde vatandaşlarla beraber iftar yemeğinde buluştu.


İftar yemeğine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, İYİ Parti Genel Merkez Koordinasyonu ekibi ve çok sayıda vatandaş katıldı.



“ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA GÖNDERDİK”

İftar yemeğinin ardından ise 18 Mart Çanakkale şehitleri için lokma dağıtıldı. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan  İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Karataş, “İftar yemeğimiz ve dağıttığımız lokmaları, 18 Mart Çanakkale şehitlerimizin ruhuna gönderdik. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin” ifadelerini kullandı.