DENİZ BAYKAL'A SUİKAST KUMPASI

Ağrı Belediye Başkanı Sayan, katıldığı bir TV programında hakkındaki kaset iddiaları nedeniyle partiden uzaklaştırılan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın görüntülerinin yayılması ile kendisine “kumpas” yapılmasının ardından ikinci bir operasyonla sağlığıyla oynandığını ileri sürdü.

CHP’Lİ BAYKAL'I BÖYLE YAKMIŞLAR

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CHP'nin eski genel başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Savcı Sayan, milli ve yerli muhalefet anlayışına sahip Deniz Baykal'ı yok etmek isteyenlerin önce kaset ardından da sağlık operasyonu yaptıklarını iddia ederek "Kafadan konuşmuyorum bilerek ve taamüden konuşuyorum" açıklamasını yaptı.

SAVCI SAYAN: TEDAVİ ŞEKLİ YANLIŞTI

Operasyonun amacının ülkedeki yerli ve milli muhalefeti yok etmek olduğunu savunan Sayan, Baykal'ın bu operasyon sonrasında yerli ve milli bir muhalefet duruşu sergileyeceğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la el ele vererek bu ülkeyi şahlandıracağını düşünen güçler, bir operasyon daha yaptı. Baykal'ın sağlığıyla oynandı, beynine pıhtı attı. Tedavi şekli yanlıştı” dedi.

OPERASYONU KİM YAPTI?

Sayan, bu operasyonu kimin yaptığı sorusu üzerine, "Kaset kumpasını yapan kim ise, Türkiye'yi yok etmek isteyen kim ise, PKK'nın uzantılarını besleyen kim ise onlar yaptı" dedi.

HABER MERKEZİ