7’DEN 70’E HERKES SAHİL ANTALYA’DA

Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarmak isteyen milyonlarca yerli ve yabancı turistler ağırladı. Konyaaltı Sahili’nde açıldığı günden bu yana kaliteli hizmetiyle göz dolduran ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi geniş kapasitesi, temiz ve güvenli sahiliyle adeta ziyaretçilerin akınına uğradı.

Zehra TEKECİ, İrem GÜNEYBAZ

Yeşilin ve mavinin buluştuğu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili bayram tatilinde adeta doldu taştı. ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi birbirinden özel işletmeleri ve geniş kapasiteleri plajlarıyla güvenli ve temiz hizmeti yerli ve yabancı turistlerle buluşturdu. 7’den 70’e her kesime hitap eden sosyal alanlarıyla Antalya’nın yükselen yıldızı Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni tercih eden misafirler bayram tatilinin tadını doyasıya çıkardı.

Sahil Antalya’da birçok plaj işletmesi yüzde yüz doluluğa ulaşırken, restoran ve kafeler günün erken saatlerinden gece geç saatlere kadar misafirlere hizmet sunmaya devam etti. Yerli ve yabancı turistlerin tatillerinde can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sıklaştıran cankurtaran ekipleri ise sabah 9’dan akşam 19’a kadar görev başındaydı.

“YOĞUNLUK AREFE GÜNÜ BAŞLADI”

Konuya ilişkin Lider Medya’ya özel açıklamalarda bulunan, plaj işletmecisi Aydın Emek, bayram tatili sürecinde işletmelerin büyük bir yoğunluk yaşadığını anlattı. Emek, “Bayram tatili için yoğunluğumuz arefe gününde başladı. 9 günlük tatil çok güzel geçti. Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi çok kalabalıktı. Buradaki işletmelerin hepsi çok yoğun çalıştı. Bayram bize ilaç gibi geldi. Bunun yanında halka açık alanlarda çok tercih edildi. Sahil şeridinde çok güzel 9 gün geçirdik. ” diye konuştu.

“ÇOK GÜZEL GERİ DÖNÜŞLER ALDIK”

ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni tercih eden yerli ve yabancı turistlerden tatil sonunda oldukça güzel geri dönüşler aldıklarını ifade eden Emek, “Kurban Bayramı’nda müşterilerimizden çok güzel tepkiler aldık. Burası şehrin içinde bir yaşam alanı. Şehrin içine olmanıza rağmen bir anda uzaklaşabileceğiniz bir alan. Deniz ve yeşillikle iç içesiniz. Doğa, kafe, plaj her şey var. Tıpkı açık hava alışveriş merkezi gibi. Burası insanların aradığı her şeyi bulabilecekleri bir yer. O nedenle misafirlerimiz çok keyif aldı ve memnun kaldılar. Denize de girdiler, piknikte yaptılar” ifadelerini kullandı.

CANKURTANALAR GÖREVDEYDİ

Cankurtaran Muhammet Umut Yıldız ise 9 günlük bayram tatilinde misafirlerin keyifli bir hafta geçirmeleri için çalıştıklarını söyledi. Yıldız, “9 günlük tatilde vatandaşlarımızın güvenli ve rahat bir şekilde tatil yapmaları için tüm ekip sabah 9’dan akşam 19’a kadar mesai yaptık. Sahillerimiz oldukça yoğundu. Hiçbir sorun yaşanmaması için görevdeydik. Çok şükür tatilcilerimizin keyif aldığı, sorunsuz bir tatil dönemi geçirdik” şeklinde konuştu.

“KAPASİTENİN ÜSTÜNDE HİZMET VERDİK”

Restoran işletmecisi Şefik Sümer de, ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Türkiye’nin en gözde projelerinden biri olması nedeniyle tatilcilerin yoğun ilgisine maruz kaldığını ifade ederek, “Çok keyifli bir yoğunluk geçirdik. Yerli ve yabancı turistler bölgenin işletmeleriyle, plajlarıyla dikkat çekmesi nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da sahillerimizi doldurdu. Bizler çok güzel dönüşler aldığımız, keyifle çalıştığımız bir dönem geçirdik. Sabah saatlerinden gece geç saatlere kadar buradaydık. Kapasitemizin daha da üstünde hizmet verdik” açıklamasında bulundu.