Demre play-off'ta

Antalya 1. Amatör Lig 1. Grup'ta oynanan ligin son hafta maçında Demre Belediyespor, Antalya Meydan Gençlik'i 2-0 yendi. Demre Belediyespor aldığı bu galibiyetle Antalya Süper Amatör Lig'e yükselebilmek için play-off maçları oynamaya hak kazandı

Antalya 1. Amatör Lig 1. Grup'ta oynanan ligin son hafta maçında Demre Belediyespor, Antalya Meydan Gençlik'i 2-0 yendi. Demre Belediyespor aldığı bu galibiyetle Antalya Süper Amatör Lig'e yükselebilmek için play-off maçları oynamaya hak kazandı.

Maçın 10. dakikasında Meydan Gençlik'ten Nihat net golü kaçırdı. Maçın 34. dakikasında Demrespor'dan Olcan, ceza sahası içinden attığı şutla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 46. dakikada Demrespor'dan Mertcan Eranıl sağdan yapılan ortaya yaptığı şık bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Maç Demrespor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Demre Belediyespor grubu üçüncü sırada tamamladı ve Zeytinköyspor ile birlikte play-off maçları oynamaya hak kazandı. Meydan Gençlikspor 18 punda kaldı.