DEMRE BELEDİYESPOR İMZALARA BAŞLADI
Genç file bekçisi Ali Mert Tuncer'i 2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor'a göndererek dikkatleri üzerine çeken Demre Belediyespor, dış transferde de iki imza attı.

Genç file bekçisi Ali Mert Tuncer'i 2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor'a göndererek dikkatleri üzerine çeken Demre Belediyespor, dış transferde de iki imza attı.
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Antalya ekibi, Fırat Hekimoğlu ve Sinan Turan'ı renklerine bağladı. Kozanspor'dan transfer edilen Fırat Hekimoğlu, 36 yaşında ve savunmanın solunda görev alıyor.
Yine 36 yaşında olan Sinan Turan ise son olarak Kozanspor'da forma giyerken, geçtiğimiz Nian ayında sözleşmesini fesih etmişti. Deneyimli futbolcu, oynadığı takımlarda 10 numara olarak görev alıyor.
HABER MERKEZİ
Süper Lig’in 31.haftasında cumartesi günü Antalyaspor’u ağırlayacak Bodrum FK bilet fiyatlarında indirime gitti.
Alanyaspor’da Fatih Tekke’nin ardından göreve gelen ve sonrasında koltuğunu Joao Pereira’ya devresen Sami Uğurlu, yaşanan başarısızlığın nedenini anlattı. Uğurlu, devre arası transfer döneminin başarılı geçmediğini savundu.
Bodrum FK’ye yenilerek kümede kalma yolunda ağır yara alan Alanyaspor, Süper Lig’de son 5 haftanın en kötü performansını sergileyen takım durumuna düştü. Son 5 haftadan puan çıkaramayan Turuncu-Yeşilliler, 32’nci haftada oynayacağı Samsunspor karşılaşmasından da puan çıkaramaması halinde 9’uncu sezonunu geçirdiği Süper Lig’de en kötü serisine imza atacak.
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ile beraberindeki heyet Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Antalyaspor'un mevcut mali durumu ve geleceğe yönelik projeler masaya yatırıldı.
Antalyaspor’un elde ettiği son 3 galibiyeti getiren golleri kaydeden Adolfo Gaich, Samsunspor karşısında önemli bir zafer elde ettiklerini söyledi.
Sezona beklentilerin uzağında başlamasına karşın son haftalarda ortaya koyduğu performansla öne çıkan Soner Dikmen, Antalyaspor’da kariyer sezonunu yaşıyor. Süper Lig’de 6’ncı sezonunu geçiren 31 yaşındaki futbolcu, en skorer dönemini yaşıyor.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, “Golden sonra da oyuncularımız pozisyonlarından çıkmaya başladılar. Çünkü gol atma isteğiyle daha fazla ileri getirip oyun planından çıktılar. Bu sırada Bodrum daha fazla kontratak şansı buldu. Ama oyuncularımız ne kadar istediyse de golü atamadık” dedi.
Son 4 maçını kaybeden Alanyaspor, sezonun en kritik maçında düşme hattındaki Bodrum FK’yi ağırladı. Rakibine 1-0 ile boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, üst üste 5’inci yenilgisini alarak düşme hattına yerleşti.
65 farklı ülkeden, bin 800'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 10 bin sporcunun katılım sağladığı 20. Uluslararası Runtalya Maratonu, Antalya'da başladı.
Antalyaspor’un aldığı son 2 galibiyette sonradan oyuna girerek 3 puanı getiren isim olan Adolfo Gaich, Samsunspor’un kilidini de çözen isim oldu. 64’te oyuna giren Arjantinli, 85’te attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve 3 puanı Antalyaspor’un hanesine yazdırdı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz