Defne Samyeli'den Cem Yılmaz itirafı: Meğer ben körmüşüm
Bir dönem komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşayan Defne Samyeli, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisiyle alakalı, "Körmüşüm" ifadelerini kullandı.

Bir dönem komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşayan Defne Samyeli, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisiyle alakalı, "Körmüşüm" ifadelerini kullandı.
Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, 2018 yılında Cem Yılmaz’la
aşk yaşamaya başlamış, ikilinin ilişkisi 1.5 yıl sürmüştü.
O dönem Samyeli ile ilişkisi devam eden Yılmaz'ın Serenay
Sarıkaya’yla görüştüğü öne sürülmüştü. Defne Samyeli ise ihanet haberlerine
sert tepki göstermişti.
"HİÇ İHTİMAL
VERMEDİM VE KONDURAMADIM"
Ancak Yılmaz ve Sarıkaya'nın aşkı ortaya çıktığında Samyeli
“Hiç ihtimal vermedim ve konduramadım” demişti.
Önceki gün Kaan Ölker’in programına konuk olan Defne
Samyeli, o açıklamasıyla ilgili sessizliğini bozdu.
"KONDURAMAMAK DA
SENİNLE İLGİLİ"
Defne Samyeli, “Oradan şunu öğrendim; konduramamak da
seninle ilgili bir konu. Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün”
dedi.
Eski sevgililerinin yeni ilişkileriyle ilgili yapılan
haberlerde adının geçmesinden rahatsızlık duyduğunu da söyleyen Samyeli,
"Bitmiş, sonlanmış, herkes kendi yoluna gitmiş. Artık temcit pilavı gibi
oldu. Sanki iki kişi birbirinin listesine giriyormuş gibi anılıyor. Yaşanan
aşkı da küçültüyor bu durum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Ensonhaber.com
Antalya iş dünyasının tanınmış isimlerinden Uğur Çelik ile İrem Şahin, düzenlenen rüya gibi bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Çift, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende dünya evine girdi.
“Kahtalı Mıçe” olarak tanınan ses sanatçısı Mustafa Kahtalı, Antalya'da 74 yaşında yaşamını yitirdi.
Şarkıcı Latif Doğan, Antalya'daki Adıyamanlı hemşehrilerini ziyaret etti.
İngiltere'nin başkenti Londra'da kaza geçiren Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Hülya Koçyiğit, 2 saat boyunca ambulans bekledi. Koçyiğit, “Türkiye'deki sağlık sisteminin ne kadar iyi olduğunu bir kez daha yaşayarak gördüm. Yattığım yerde tam 2 saat ambulansın gelmesini bekledim” ifadelerini kullandı.
Lider Medya Grubunun Haber Koordinatörü İbrahim Okumamış dede olmanın sevincini yaşadı. Okumamış’ın kızı Hilal Akkaya bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni ve Mehmet Özgür bir filime daha adını yazdırdı.
TRT Haber Antalya muhabirlerinden Furkan Yazıcı, öğretmen Meltem Eroğlu ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımını attı. Çiftin nişan yüzüğünü AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş kesti.
Tedavi gördüğü hastanede vefat eden ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur'un cenaze törenine ilişkin detaylar belli oldu.
Antalya’da tedavisi süren Ferdi Tayfur’dan sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Doktoruna teşekkür eden Tayfur, “Ben çok iyiyim” diye konuştu.
Antalya’da yaşayan Yeşilçam oyuncularından Coşkun Göğen’in kendisinden 24 yaş küçük bale eğitmeni eşi Angelika Göğen Rusya’da vefat etti. Pasaport işlemleri ile uğraştığını söyleyen Coşkun Göğen, vize işlemlerini de tamamlandıktan sonra önümüzdeki hafta salı günü Rusya’ya cenazeyi teslim almaya gideceğini belirtti.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz