DEDİKODU ZAMANI (2)

Transfer sezonu henüz hızlanmamışken sosyal medyada dolaşan bir çok dedikodu ve iddiaya doğru cevaplar vermeye devam ediyoruz… 

-Tayfur Bingöl Beşiktaş’a mı gidiyor?

-Rıdvan’ın Beşiktaş’tan ayrılması sonrası bu iddialar güçlendi. Transferin son gününe kadar belli olmaz. Alanyaspor için faydalı olan ne ise o yapılacaktır.

-Tobias Salquist transfer mi edildi?

-Hayır oyuncu sadece Alanya’da tatil yapıyor ve stadyumda bir geziye çıkmış o kadar. Böyle bir transfer düşünülmüyor.

-Ömer Şişmanoğlu iddiaları doğru mu?

-Evet birtakım görüşmeler olduğunu duydum. Bu transfer olabilir kulübe için iyi bir aday. Bu transferin gerçekleşmesini bende isterim. Çünkü her ne kadar asla bekleneni veremese de Mustafa Pektemek örneği aklıma geliyor. Hemen hemen aynı mantıkla yapılacak bir transfer ve kulübede olacak. Oyuna sonradan girecek ve sakatlık durumlarında sahada olacak. Olabilir.

-Diedhou takımdan ayrılacak mı?

-Resmi teklif geldiği an gider.

-Umut Güneş Tranzonspor’a mı gidiyor?

-Resmi bir teklif yok. Olursa gider.

Şimdilik bu kadar yeterli. Kafalarda soru işareti kalmasın. Umarım güzel bir transfer sezonu olur.

 

PLAJDA EKOL ALANYA BELEDİYESPOR

Portekiz’de düzenlenen Plaj Futbolu Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Alanya Belediyespor ülkemizi başarı ile temsil etti ve turnuvayı 7. sırada tamamladı. 64 takımlı turnuvada yedinci olmak başarıdır. Milyon Eurolar aktarılan futbolun en üst düzey liginde takımlarımızın halini görünce bu bütçe ile Alanya Belediyespor gerçekten çok çok iyi bir iş çıkarmıştır. Aynı zamanda avukat olan kaptan Ferit Yücel Ergün başta olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum. Bunlar hep tecrübe olacak ve ileride daha büyük başarılar gelecek inşallah.

KOMBİNELER SATIŞTA

Sezon boyunca sık sık tribünlerin boş olmasından şikayet ettiğim bu köşeden bir de kombine çağrısı yapayım. Kombineler satışa çıktı ve günümüz ekonomisinde 2 saatlik bir eğlence bundan daha ucuz olamaz. Hem stres atacağınız hem de hafta sonları ailenizle birlikte güzel vakit geçireceğiniz etkinliklerdir futbol maçlar. Herkesi ama herkesi şimdiden kombinelerini alarak yerlerini ayırtmaya davet ediyorum.

Maraton tribünü E blok 1500 TL

Maraton tribünü D-F blok 1250 TL

Maraton tribünü A-B-C-G-H-I blok 1000 TL

Güney kale arkası tribünü 500 TL

Kuzey kale arkası tribünü 500 TL