Dario Saric’e kartal pençesi

Antalyaspor’da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Dario Saric’e kadrosunda büyük revizyona gitmesi beklenen Beşiktaş’ın talip olduğu iddia edildi.

Antalyaspor’un sezon başında satın alma opsiyonuyla Palermo’dan kiraladığı Dario Saric için dikkat çekecek bir transfer iddiası ortaya atıldı. Boşnak futbolcuyla Beşiktaş’ın ilgilendiği öne sürüldü.  Bu sezon Süper Lig'e erken havlu atan Beşiktaş önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalara başladı. Fernando Santos'un yönetimle yaptığı görüşmede Antalyaspor'un Bosnalı orta sahası Dario Saric'i çok beğendiği ve 26 yaşındaki orta sahanın transfer edilmesi halinde takıma katkı sağlayabileceğini yönetime ilettiği ifade edildi.


TEMASA GEÇİLECEK

Bu gelişme üzerine Siyah-Beyazlı kurmayların da kısa süre içerisinde Antalyasporlu yöneticilerle sözlü temaslara başlayacağı belirlendi. Bu sezon Antalyaspor formasıyla 31 maça çıkan deneyimli futbolcu, takımı adına 3 kez gol sevinci yaşadı.


HEDEFİ AÇIKLAMIŞTI

Dario Saric, geçtiğimiz günlerde İtalyan medyasına yaptığı açıklamada Antalyaspor’a transfer olurken, hedefinin Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımlara gitmek olduğunu söylemişti. Saric, “Ben gidişattan çok memnunum. Bu deneyim devam etseydi mutlu olurdum ama bunlar bu yaz çözeceğimiz şeyler. Belki gelecek yıl İngiltere'de, İspanya'da ya da Avrupa'nın diğer tarafında olacağım ve kendime başka hedefler koyacağım” sözlerine yer vermişti.