CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MANAVGAT'A GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın yapacağı Kahramanmaraş mitingini iptal ederek, yangın felaketinin yaşandığı Manavgat’a geleceği öğrenildi. Erdoğan’ın yarın öğle saatlerinde Manavgat’ta yangınları yerinde incelemek üzere Afet Koordinasyon Merkezi’nde olması bekleniyor.

Konuya ilişkin AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yaşanan ve tüm halkımızı derinden üzen yangın afetleri sebebiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş programı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Tüm halkımıza saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Orman yangınlarıyla mücadelemizi 45 helikopter, 6 uçak, binlerce araç ve personelimizle kararlı ve hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Yangından etkilenen hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Erdoğan, 2007 yılında Manavgat’ın Taşağıl bölgesinde çıkan ve 1 hafta süren yangın söndürme çalışmalarını da dönemin başkanıyken yerinde incelemek üzere afet bölgesine gelmişti.

HABER MERKEZİ