Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haftalık mesaisi paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20-26 Kasım
tarihlerindeki haftalık mesaisinde gerçekleştirdiği programlar, sosyal medya
hesabından paylaşıldı.
"Erdoğan Dijital Medya" hesabından yapılan
paylaşıma göre, 21 Kasım Salı günü Cezayir'i ziyaret eden Cumhurbaşkanı
Erdoğan, burada mevkidaşı Abdulmecid Tebbun ile görüştü. Erdoğan, ziyareti
kapsamında Cezayir-Türkiye İş Forumu'na katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.
22 Kasım Çarşamba günü çevrim içi düzenlenen G20 zirvesinde
konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Kasım Perşembe günü ise "Aybüke,
Öğretmen Oldum Ben" filminin ilk gösterimine katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Kasım Cuma günü ise Türkiye
İnovasyon Haftası İnovaLİG Şampiyonları Ödül Töreni ve 24 Kasım Öğretmenler
Günü programlarında katılımcılara hitap etti.
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü
kapsamında 25 Kasım Cumartesi günü düzenlenen programda konuşan Erdoğan, aynı
gün Lübnan Başbakanı Necib Mikati'yi kabul etti.
AK Parti Serik İlçe Başkanlığı teşkilat toplantısı, yoğun katılım ve ilgiyle gerçekleşti. Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, “Çalışmalarımızı ve projelerimizi değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.
CHP’li Konyaaltı Belediyesi’nde taşeron işçilerin maaş sıkıntısı, aileleri büyük bir çıkmaza sürüklüyor. Aylarca maaşlarını alamayan işçiler borç yükü altında ezilirken, maaş krizinden etkilenen bir işçinin eşi “Böyle devam ederse, kocam borçlarından dolayı hapse girecek” diyerek çaresizliği dile getirdi.
AK Parti Alanya eski İlçe Başkanı Mustafa Toklu, partisi tarafından önemli bir göreve getirildi. Toklu, AK Parti Genel Merkez kararı ile Doğu Marmara Koordinatörlüğü görevine atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''10 bini Milli Eğitim Akademisine olmak üzere toplam 25 bin yeni öğretmen ataması sürecini başlattığımızın müjdesini paylaşmak istiyorum'' dedi.
CHP'nin eski Genel Başkanı merhum Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, normal doğum pankartına gelen eleştirilere, “Sezaryen lobisinin sezaryeni niye savunduğunu bilmiyor muyuz? Bol para kazanma aracı. Maddi kazanç olmasa kim uğraşır gereksiz sezaryen ile? Doğal doğuma karşı mı CHP?” ifadeleri ile yanıt verdi.
MHP Antalya İl Başkanı Başdanışmanı görevine atanan Medine Yapılmışev’ın MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı görevi sona erdi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya’da yaşanan izinsiz gösterilerde tutuklu ya da gözaltında kimsenin olmadığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Ayrışan dünyada diplomasiyi sahiplenmek’ temasıyla düzenlenen 4. Antalya Diplomasi Forumu’nda, 14 devlet ve hükümet başkanı ve 1 özerk yönetim lideriyle bir araya geldi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.
Antalya Diplomasi Forumu’na katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Lider Haber TV’ye konuştu. Bakan Göktaş, “Türkiye, çözüm noktasında neler yapabileceğini bütün dünyaya bir kez daha duyurmuş oldu” dedi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz