Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu zatın ekranda gösterdiği kanunun içeriğinden bile haberi yok
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
-Yeni Şafak
Erdoğan, "Şimdi
Kılıçdaroğlu peşine taktıklarında da akıl ve izan bırakmadı. Bunlar hem yalancı
hem cahil ne derseniz deyin. Asılsız iddialarla siyaseti kirletmeye
çalışıyorlar. Güya AK Parti Öcalan'ı af getirmek için girişimde bulunmuş. Böyle
bir yalan olabilir mi? Bu zatın tasarıyı imzalayanlar olarak zikrettiği isimler
o tarihte bakanlar kurulu üyesi bile değiller. O zaman ilk defa çıkarılan bir
kanun da değil. Geçmişte 1985 yılına dayanıyor. Bunu zaten Milli Güvenlik
Kurulu'ndan bir çıkış süreci var. Bu zatın ekranda gösterdiği kanunun
içeriğinden bile haberi yok. Bu çakma avukat. Terör örgütünü sevk ve idare
edenler bu konudan yararlanamazlar. Bu kanunların terörist başına
uygulanamayacağını da bilmiyorlar. AK Parti döneminde hiçbir terörist başını
hapisten çıkartma girişimi yapılmamıştır." dedi.
Geçtiğimiz Cuma gerçekleşen AK Parti Antalya 8. Olağan İl Kongresi'nde yeniden il başkanı seçilen Ali Çetin, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mesuplarıyla birlikte mazbatasını aldı.
AK Parti Antalya Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Durmuş Fatih İleri, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi seçildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
AK Parti Antalya Milletvekilleri ve İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette devam eden yatırımlar ve hayata geçirilecek yeni projeleri değerlendirildi.
CHP’li Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in göreve geldiğinden beri sorumluluk almaktan kaçarak hizmet üretmek yerine geçmiş yönetimi suçladığını söyleyen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı CHP’nin içine düştüğü “drama üçgeni” psikolojisinin üzücü bir hal aldığını belirtti.
Lider Gazete’nin 30 Aralık 2024 tarihli sayısında “Enişte Nuri Çek'ti, Kayınço Patladı” manşetiyle gündeme taşıdığı dolandırıcılık skandalında önemli bir gelişme yaşandı. CHP Akseki İlçe Başkanlığı, Akseki Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan E.’nin görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı, partisinin Antalya 8. Olağan İl Kongresi sonrası teşekkür paylaşımında bulundu.
Partisinin İl Kongresi için Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, İbradı ilçesindeki vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan’ın gelişini kaydeden bir vatandaş "Maşallah, vallahi heyecanlandım" derken, yanındaki de "Kalbin durmasın" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2028 cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile 2029 yerel seçimleri için erken hazırlık yapmaları çağrısında bulundu.
AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın 8. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı. Kongrede tek aday olarak gösterilen mevcut İl Başkanı Ali Çetin’in yönetim listesi belli oldu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz