Cumhur İttifakı zafere yürüyor

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) aday listelerini teslim için siyasi partilere verdiği süre bugün itibariyle sona erdi. Adaylara başarılar dileyen AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Partilerimizin ve vatandaşlarımızın gayretleriyle, Antalya halkının teveccühleri ile yeni bir tarih yazacağımızdan hiçbir kuşkumuz yok” dedi.

OY PUSULALARI 3 MART’TA BASILACAK

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde yarışacak aday listelerini teslim etmesi için siyasi partilere verdiği süre bugün saat 17.00 itibariyle sona erdi. YSK’nın takvimine göre adaylığı kamuoyuna duyurulan isimlerin listeleri teslim edildi. Geçici aday listeleri 23 Şubat’ta ilan edilecek. Süreç, kesin aday listelerinin 3 Mart’ta açıklanmasıyla tamamlanacak. Oy pusulalarının basılmasına da 3 Mart’ta başlanacak.


“DEMOKRATİK BİR SEÇİM ŞÖLENİ YAŞIYORUZ”

Demokratik bir seçim şöleni yaşadıklarını söyleyerek aday adaylarına teşekkürlerini ileten AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Adaylarımıza başarılar diliyoruz. Partilerimizin ve vatandaşlarımızın gayretleriyle, Antalya halkının teveccühleri ile yeni bir tarih yazacağımızdan hiçbir kuşkumuz yok. Bu noktada Antalyalıları desteklerini bekliyoruz. 5 yıllık hizmet maratonuna yeniden başlamak üzere geliyoruz ve geçmiş yılları telafi etmek üzerine yeniden geleceğimizin sinyallerini sahadan alıyoruz” dedi.


CUMHUR İTTİFAKI UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTI

Cumhur İttifakı olarak liste belirlenme sürecinde MHP ile uyum içerisinde bir süreç yürüttüklerini kaydeden Çetin, “Karşılıkla, anlayışla, uyumla güzel bir liste hazırladık. Antalya’ya hizmet edecek en güzel listeleri beraberce hazırladık” diye belirtirken MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ise “AK Parti ile uyumlu, hiç sorunsuz Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Adaylarımıza ve aday adayı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.