CUMARTESİ ATEŞİ

YENİDEN DOĞUŞ! KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Süper Lig'de son 3 haftada galip gelemeyen ve Brezilyalı teknik direktör Leonardo ile yollarını ayıran Antalyaspor, 15. hafta maçında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Antalya Stadyumu’nda bugün saat 16.30’da başlayacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek
Süper Lig'in 15.haftasında Antalyaspor sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- beyazlı ekip, Gençlerbirliği ile Süper Lig'de 41.randevuya çıkacak. Yapılan 40 karşılaşmada 16 kez Antalyaspor kazanırken, 13 kez Gençlerbirliği kazandı. 11 karşılaşma ise berabere tamamlandı.

TEK KURTULUŞ GALİBİYET
Süper Lig'de kötü günler geçiren ve Brezilyalı teknik direktör Leonardo ile yollarını ayıran Antalyaspor, 13.puanla düşme hattının hemen üstünde yer alıyor. Seyircisinin desteğiyle Gençlerbirliği'ni yenerek kötü gidişatı dur demek isteyen Antalyaspor, Başkent ekibini evine boş göndermek istiyor. Lig'de aldığı üst üste kötü sonuçlar nedeniyle düşme hattına kadar gerileyen Gençlerbirliği için tehlike çanları çalmaya başladı. Kaybetme lüksü kalmayan Başkent ekibinin Antalya deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyor.

ÖNEMLİ EKSİKLER VAR
Kırmızı- beyazlı ekipte, Zeki Yıldırım, Salih Dursun, Sandro ve kart cezalısı Diego bu maçta forma giymeyecek. Sakatlığı süren Samuel Eto’o’nun ise oynayıp oynamayacağı maç öncesi belli olacak. Antalya Stadı’nda oynanacak mücadele bugün saat 16.30’da başlayacak. Zorlu mücadelede hakem Alper Ulusoy düdük çalacak. Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Volkan Narinç ve Hakan Yemişken yapacak.

ALANYASPOR OSMANLI’YA KARŞI
Süper Lig’in 15. haftasında Aytemiz Alanyaspor ise, deplasmanda Osmanlıspor’a konuk olacak. Osmanlı Stadı’nda yarın saat 14.00’da başlayacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak.

Faruk ÇELİK