GOLCÜDE MUTLU SON

Antalyaspor, uzun süren golcü arayışlarında mutlu sona ulaştı. Kırmızı-Beyazlılar, Başakşehir'in Fransız golcüsü Enzo Crivelli'yi satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı. İmza töreninde konuşan 26 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'den başka teklifler de aldığını, ancak en istekli takımın Antalyaspor olduğunu söyledi.

Golcü transferi için pek çok isimle görüşme yapan Antalyaspor, kararını Enzo Crivelli'den yana kullandı. Başakşehir'in Fransız golcüsünü satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına renklerine bağlayan Kırmızı-Beyazlılar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenledi.

Başakşehir’de çok güzel günler geçirdiğini dile getiren Crivelli, "İki gündür Antalya’dayım ve Antalyaspor’un başarısı için mücadele edeceğim. Başakşehir’deki dostlarıma, yöneticilere de teşekkür ediyorum. Geçen yıl Başakşehir’de kötü bir sezon geçirdik. Ben de bahaneler üretmeyeceğim. Fakat Antalyaspor’da oradaki başarımın üstüne koyarak ilerleyeceğim. Bunun daha da üzerine koymak için buradayım" diye konuştu.

SÜPER LİG'DEN DİĞER TEKLİFLERİ REDDETTİ

Süper Lig'den başka teklifler aldığını söyleyen 26 yaşındaki futbolcu, "En ciddi teklifi veren ve en istekli olan kulüp Antalyaspor’du. Hocamız beni almaktan hevesliydi, benim de ilk andan beri aklımda Antalyaspor vardı. O nedenle kendimi Antalyaspor’a yakın hissettim" diye konuştu.

Kendine bir hedef belirlemediğini kaydeden Crivelli, "Kollektif olarak bir şeyler başarmak istiyoruz, o zaman kişisel olarak da başarılı olursunuz. Çok iyi bir takım ruhu oluşturup ben de kendimi üst seviyeye çıkaracağım, bunu da göreceksiniz" dedi.

KONYA, RİZE VE GAZİANTEP İSTEDİ

Enzo Crivelli'yi isteyen Süper Lig kulüpleri de belli oldu. Konyaspor, Rizespor ve Gaziantep FK'nin Fransız futbolcu için girişimde bulunduğu, ancak başarılı olamadığı öğrenildi. Öte yandan golcü futbolcunun, satın alma opsiyonunun da 2 milyon 350 bin Euro olduğu ifade edildi.

TRANSFER BİTTİ

İmza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay, Crivelli'ye başarı dilerken, transferin 8 Eylül’de sona erdiğine değinerek, yüzde 90 oranında Antalyaspor’un transferlerini bitirdiğini belirtti.

MERT YILMAZ İÇİN 400 BİN TL

Bünyamin Balcı ve Sherel Floranus'un arkasında 3. sırada kalan sağ bek Mert Yılmaz, Bursaspor'a transfer oluyor. Yeşil-Beyazlıların uzun süredir istediği genç futbolcu, sağlık kontrolünden geçmek ve resmi sözleşmeye imza atmak için Bursa'ya gitti. Kırmızı-Beyazlıların bu transferden 400 bin TL kiralama ücreti alacağı öğrenildi. Sözleşmeye 25 maçta ilk 11 oynar maddesi koyduran Antalyaspor'un, aksi durumda 500 bin TL daha alacağı gelen haberler arasında yer aldı.

ERSİN VE HARUN GİDEBİLİR

Antalyaspor'da Ersin Zehir ve Harun Alpsoy için de TFF 1. Lig ekiplerinden kiralama talepleri var. Her iki futbolcuyu da göndermeye sıcak bakan Antalyaspor, transferin tamamlanması için görüşmelerinü sürdürüyor. Harun Alpsoy için Bandırmaspor ve Boluspor'un ilgilendiği, Ersin Zehir için de Adanaspor ile görüşme halinde olduğu öğrenildi. Kırmızı-Beyazlıların her iki futbolcunun kiralanması karşılığında 500 bin TL kazanmayı hedefliyor.

BERAT ONUR PINAR ANTALYASPOR'DA

Geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına varılan Berat Onur Parlar da resmen Antalyaspor'da. Genç oyuncu için görüşmelerini tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, 19 yaşındaki futbolcunun bonservisini almayı başardı.