CRİVELLİ İMZA İÇİN ANTALYA'DA

Golcü arayışlarını sürdüren Antalyaspor, aradığı ismi Başakşehir'de buldu. pek çok isimle görüşen ve son noktayı koyamayan Kırmızı-Beyazlılar, Başakşehir'in Fransız futbolcusu Enzo Crivelli ile anlaşmaya vardı. 26 yaşındaki futbolcuyu, önceki gün gece saatlerinde Antalya'ya getiren Akrep'in sağlık kontrollerinin ardından bugün imza töreni düzenlemesi bekleniyor. Başarılı futbolcuyu 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağlayacak Antalyaspor, satın alma opsiyonunu da elinde bulunduracak.

BONSERVİSİ 2.5 MİLYON EURO

Başakşehir, 2022 yılında tamamlanacak sözleşmesini uzattığı Enzo Crivelli için 2.5 milyon Euro çıkış maddesi koydurdu. Antalyaspor, bu sezonun ardından Fransız futbolcunun, isterse 2.5 milyon Euro vererek bonservisini eline alabilecek.

16 KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI

2019-2020 sezonunda Fransa'nın Caen takımından Başakşehir'e transfer olan 26 yaşındaki golcü, ilk sezonunda Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşadı. Geçen sezon gösterdiği performansla gözden düşen Fransız futbolcu, Başakşehir kariyerinde 88 maça çıkarken, 16 kez gol sevinci yaşarken, 7 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.