CÖMERTOĞLU ADAY DEĞİL
Yeni başkanını arayan Antalyaspor'da bu görev için adı geçen Tolga Cömertoğlu net konuştu. Kendisini hiçbir zaman başkan olarak görmediğini ve olmayacağını söyledi.

Yeni başkanını arayan Antalyaspor'da bu görev için adı geçen Tolga Cömertoğlu net konuştu. Kendisini hiçbir zaman başkan olarak görmediğini ve olmayacağını söyledi.
Antalyaspor'da Öztürk ailesinin istifasıyla sonuçlanan sürecin ardından Kırmızı-Beyazlı camia, yeni başkanını merakla bekliyor. Sosyal medyanın yanı sıra kulislerde de bu görev için uygun olduğu konuşulan Tolga Cömertoğlu, böyle bir planlamasının olmadığını söyledi. "Başkanlık konularını konuşmaya gerek yok" diyen Cömertoğlu, "Ben kendimi hiçbir zaman başkan olarak görmedim, olmam da... Kulübün başındaki adam düzgün olduğu, taraftar iyi olduğu, kulübü kendi çıkarlarına göre kullanmadığı sürece destek veririm" diye konuştu.
"4.2 MİLYON EURO BORÇ KALACAK"
Fikret Öztürk'ü ziyaret ettiğini ve kendisine teşekkür ettiğini söyleyen Cömertoğlu, Kırmızı-Beyazlı kulübün mali durumuyla ilgili de bilgi verdi. Yapılan ödemeleri kendisiyle paylaştıklarını ifade eden Cömertoğlu, "3 gün önce 1 milyon Euro, önceki gün de 10 milyon Euro ödeme yapmışlar. Hakikaten yapılmış, gördüm. Şu an kulübün 7.7 milyon Euro borcu bulunuyor. 1 milyon Euro Nazım Sangare transferi için gelecek, 2.5 milyon Euro da Mukairu için... 7.7 milyon Euro'nun 3.5 milyon Euro'su da buradan karşılanabilir" dedi.
ALİ KOÇ BİLE VERMEMİŞTİR
Öztürk ailesinin bugüne kadar 130 milyon TL civarında parayı ceplerinden verdiğini ifade eden Cömertoğlu, "Adamların yaptıklarını gördükten sonra bir eleştiri yapamam. Ceplerinden bu kadar para veren Türkiye'de yoktur. Ali Koç'un bile Fenerbahçe için bu kadar verdiğine inanmıyorum" diye belirtti.
"İYİ BİR YÖNETİM OLUŞUYOR"
Antalyaspor'un eski başkanlarından Sedat Peker de istifanın zamansız yapıldığını, ancak üstlenilen borç miktarının inanılmaz olduğunu söyledi. Kulübün, yeni gelecek yönetim için rahat bir pozisyonda bırakıldığını ifade eden Peker, "Bu durum her kulübe de bu nasip olmaz. Yönetim krizi olacağını da sanmıyorum. İyi bir yönetim oluşacak" dedi.
"SAHİPSİZ KALMAZ"
Antalyaspor'un eski başkanlarından ve aynı zamanda Divan İcra Kurulu Başkanlığı'nı da yürüten Dündar Uluğkay, kulübün yalnız kalmayacağını ifade ederken, "Talip olanlar olacaktır. Bu dönemde bırakmaları yanlış. Büyükşehir belediye başkanımızın da bu konuda çalışmaları var" diye konuştu.
KORAY GEÇGEL
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, “Golden sonra da oyuncularımız pozisyonlarından çıkmaya başladılar. Çünkü gol atma isteğiyle daha fazla ileri getirip oyun planından çıktılar. Bu sırada Bodrum daha fazla kontratak şansı buldu. Ama oyuncularımız ne kadar istediyse de golü atamadık” dedi.
Son 4 maçını kaybeden Alanyaspor, sezonun en kritik maçında düşme hattındaki Bodrum FK’yi ağırladı. Rakibine 1-0 ile boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, üst üste 5’inci yenilgisini alarak düşme hattına yerleşti.
65 farklı ülkeden, bin 800'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 10 bin sporcunun katılım sağladığı 20. Uluslararası Runtalya Maratonu, Antalya'da başladı.
Antalyaspor’un aldığı son 2 galibiyette sonradan oyuna girerek 3 puanı getiren isim olan Adolfo Gaich, Samsunspor’un kilidini de çözen isim oldu. 64’te oyuna giren Arjantinli, 85’te attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve 3 puanı Antalyaspor’un hanesine yazdırdı.
Antalya derbisini kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir virajı aşan Antalyaspor, bu sezon Samsunspor karşısında 3 puan arayacak. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Akrep, 3 sene sonra 3’te 3 yapmak için mücadele verecek.
Antalyaspor’da Seçkin Özdil’in görevine son verilmesinin ardından sessiz sedasız göreve gelen Sportif Direktör Özden Töraydın, kasım ayında attığı imzanın ardından takımla ilgili ilk kez konuştu.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un teknik direktörü Joao Pereira, 6 Nisan Pazar günü Sipay Bodrum FK ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Rakibin yapacağı her şeye hazır olup, bu maçı kazanacağız.” dedi.
Antalyaspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Merhum Atilla Vehbi Konuk, vefatının 16. yıldönümünde Andızlı Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, Konuk’un eşi Aysel Konuk, kızı Nadire Konuk Akıncıoğlu, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve kulüp yöneticileri katıldı.
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz