CÖMERTOĞLU ADAY DEĞİL

Yeni başkanını arayan Antalyaspor'da bu görev için adı geçen Tolga Cömertoğlu net konuştu. Kendisini hiçbir zaman başkan olarak görmediğini ve olmayacağını söyledi.

Antalyaspor'da Öztürk ailesinin istifasıyla sonuçlanan sürecin ardından Kırmızı-Beyazlı camia, yeni başkanını merakla bekliyor. Sosyal medyanın yanı sıra kulislerde de bu görev için uygun olduğu konuşulan Tolga Cömertoğlu, böyle bir planlamasının olmadığını söyledi. "Başkanlık konularını konuşmaya gerek yok" diyen Cömertoğlu, "Ben kendimi hiçbir zaman başkan olarak görmedim, olmam da... Kulübün başındaki adam düzgün olduğu, taraftar iyi olduğu, kulübü kendi çıkarlarına göre kullanmadığı sürece destek veririm" diye konuştu.

"4.2 MİLYON EURO BORÇ KALACAK"

Fikret Öztürk'ü ziyaret ettiğini ve kendisine teşekkür ettiğini söyleyen Cömertoğlu, Kırmızı-Beyazlı kulübün mali durumuyla ilgili de bilgi verdi. Yapılan ödemeleri kendisiyle paylaştıklarını ifade eden Cömertoğlu, "3 gün önce 1 milyon Euro, önceki gün de 10 milyon Euro ödeme yapmışlar. Hakikaten yapılmış, gördüm. Şu an kulübün 7.7 milyon Euro borcu bulunuyor. 1 milyon Euro Nazım Sangare transferi için gelecek, 2.5 milyon Euro da Mukairu için... 7.7 milyon Euro'nun 3.5 milyon Euro'su da buradan karşılanabilir" dedi.

ALİ KOÇ BİLE VERMEMİŞTİR

Öztürk ailesinin bugüne kadar 130 milyon TL civarında parayı ceplerinden verdiğini ifade eden Cömertoğlu, "Adamların yaptıklarını gördükten sonra bir eleştiri yapamam. Ceplerinden bu kadar para veren Türkiye'de yoktur. Ali Koç'un bile Fenerbahçe için bu kadar verdiğine inanmıyorum" diye belirtti.

"İYİ BİR YÖNETİM OLUŞUYOR"

Antalyaspor'un eski başkanlarından Sedat Peker de istifanın zamansız yapıldığını, ancak üstlenilen borç miktarının inanılmaz olduğunu söyledi. Kulübün, yeni gelecek yönetim için rahat bir pozisyonda bırakıldığını ifade eden Peker, "Bu durum her kulübe de bu nasip olmaz. Yönetim krizi olacağını da sanmıyorum. İyi bir yönetim oluşacak" dedi.

"SAHİPSİZ KALMAZ"

Antalyaspor'un eski başkanlarından ve aynı zamanda Divan İcra Kurulu Başkanlığı'nı da yürüten Dündar Uluğkay, kulübün yalnız kalmayacağını ifade ederken, "Talip olanlar olacaktır. Bu dönemde bırakmaları yanlış. Büyükşehir belediye başkanımızın da bu konuda çalışmaları var" diye konuştu.

KORAY GEÇGEL