ÇOK ÇALIŞACAKLAR ÇOK!

Bugün itibarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni yasama dönemine başlayacak.

14 Mayıs seçimlerinin ardından kısa bir süre çalıştıktan sonra tatile giren ve yaklaşık iki aydır tatilde( !) olan vekillerimiz nihayet işbaşı yapacak.

***

Yeni yasama döneminde kendilerine büyük sorumluluk yükleyecek projeleri görüşecek ve karara bağlayacak olan vekillerimiz bir hayli ter dökecek!

***

Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin âli menfaatleri için çalışacaklara asla sözümüz yok ancak emperyalistlerin uşaklığını yapanlar ile tasmasını kandilin tuttuklarına da elbet yeri ve zamanı geldikçe söyleyecek çok sözümüz olacak.

***

Lider Haber TV olarak yeni yasama döneminin açılışını canlı olarak ekranlara getireceğiz. Hem ekranlarda hem de TBMM çatısı altında vatandaşın beklentilerini net olarak vekillerimizin yüzüne söyleyeceğiz.

Peki, çok çalışarak yorulacaklar dediğimiz vekilleri hangi sorunlar bekliyor, vatandaş ne istiyor?

***

Kira, konut ve gıdadaki fahiş fiyat artışları başta olmak üzere özellikle emeklilerimizin geçim derdi çözülmesi gereken en baştaki sorunlardan örnekler. Tabi ki bunların haricinde çözülmesi gereken o kadar çok sorun var ki saymakla tek tek bitiremeyiz ama bir kaç örnekte vermek lazım.

***

Mesela sivil bir anayasa en önemlilerinden bir tanesi. Artık herkesi kucaklayan ülkenin ve milletin menfaatlerini on planda tutan bir anayasa artık bu ülkenin hakkıdır diye düşünüyorum.

***

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında darbe zihniyetinin tüm izleri silinmeli artık. Yeni yasama döneminin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi dileğiyle milletin vekillerine kolaylıklar diliyorum.