"ÇOK BÜYÜK İSİM"

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Nuri Şahin, göreve yeni başlayan Teknik Direktör Ersun Yanal'a övgü yağdırdı. Yanal'ın başarılı işlere imza attığını söyleyen Şahin, "Çok büyük bir isim" sözlerini kullandı

Antalyaspor'da Tamer Tuna'nın yerine göreve gelen Ersun Yanal için takımın yıldız ismi Nuri Şahin dikkat çekecek ifadelerde bulundu. Yanal'ın önemli bir teknik adam olduğunu söyleyen deneyimli futbolcu, "Çok büyük bir isim. Türkiye'de başarılı işlere imza atmış bir hoca. Çok sevdim ve enerjisi çok hoşuma gitti. İşe bilimsel yaklaşması çok güzel. Enerji dolu, iletişimi kuvvetli bir insan. Çok iyi işler yapacağız. Ekibi de çok cana yakın ve çok profesyoneller. İnşallah bizim açımızdan güzel olur" dedi.

"PROJE DİKKATİMİ ÇEKTİ"

Antalyaspor'u tercih etmesindeki gerekçeleri de sıralayan deneyimli futbolcu, kendisine sunulan projenin takıma katılmasında büyük rol oynadığını söyleyerek, "32 yaşındayım ve sadece bugünü ve kendi performansımı değil geleceği ve gençlere nasıl yardımcı olabileceğimi de düşünüyorum. Antalyaspor'un bana uygun gördüğü rol beni de heyecanlandırdığından buradayım. Hiç pişman olmadım. Werder Bremen ile sözleşme bittiğinde birkaç alternatifim vardı. Bu aşamada dahil olacağım projenin beni heyecanlandıran, mutlu eden, ilerleyen zamanları düşünüp aldığım eğitimlere göre olması gerekiyordu. Benim için en güzel ve en doğru yer Antalyaspor'du ve burayı seçtim" ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM SÖZLERİ

Milli Takım'a vedasıyla ilgili olarak da konuşan Nuri Şahin, Ay-Yıldızlı formaya erken veda etmediğini söyledi. Sık sık bu konuda sorular sorulduğunu ifade eden yıldız futbolcu, "Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder ile karşılaştığımda da onlar da bana, 'Ağabey keşke bırakmasaydın' dedi. Tam da zamanında bıraktığımı düşünüyorum. İnsan bırakmamak için onlarca sebep sayabilir kendine ama bırakmak için bir tek sebep yeterlidir; doğru zamanın gelmesi. Ben doğru zamanın geldiğini düşündüğüm için, alttan gelen gençlerin bayrağı devralması için bıraktım. Şimdi bakınca çok da doğru bir karar verdiğimi görüyorum" diye konuştu.

 DHA