ÇOCUKLARIMIZDAN NE İSTİYORSUN CHP?

Arkadaşlar malumunuz Bay Kemal; reşit bile olmamış, yıllardır geleceği için ders çalışan çocuklarımızı hedef aldı ve sınavdan bir gün önce ‘’Katarlı öğrenciler Türkiye’de sınavsız üniversiteye girecek, tıp okuyacak’’ yalanına sahip çıkıp çocuklarımızın ve ailelerinin morallerini bozdu.

Bu demoralize çabasından (Çok şükür açıklamalarım sayesinde) sınava giren benim çocuğum etkilenmedi. Peki ya konuya vakıf olmayan ebeveynlerin çocukları?

Yalan habere imza atan sözde haber sitesinin özür dileyip, haberi tekzip etmesine rağmen Kılıçdaroğlu salı günkü grup konuşmasında yalana inatla sahip çıkmaya devam etti. Bahçeli’nin ‘’Üniversite sınavı kaldırılsın’’ açıklamasına güya cevap vererek ‘’Sayın Bahçeli sana bir iyi bir kötü haberim var. İyi haberim; Evet üniversite sınavları kalktı. Kötü haberim ise; Ama bizim çocuklarımız için değil.’’ Dedi. Ve birde pişkin pişkin gülerek aklı sıra espri yaptığını zannedip konuşmasını tamamladı.

Grup konuşmasını yapması için Kılıçdaroğlu’nu kürsüye davet eden grup başkan vekili Engin Özkoç ise; ‘’Gençlerimizin umudu, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu kürsüye davet ediyorum’’ diyerek, aynı pişkinliği yaptı.

Pişkinlikleri bununla da bitmedi. Parti sözcüsü Faik Öztırak’ın  basın toplantısında; ‘’ Liseli gençler Kemal Kılçdaroğlu’na 1 TL’lik tazminat davası açtı. İddialarınızın arkasında mısınız? ’’ Sorusuna, ‘’ Biz orada AK Parti Gençlik Kolları üyesi birkaç kişi gördük. İddiamızın arkasındayız’’ diyerek yalana o da yalana sahip çıktı.

Yalana sahip çıkmakla kalmadı. Lise öğrencilerinin parti üyesi olamayacağını göz ardı etti. Ya da işine öyle geldi. Yukarıda CHP Genel Başkanı ve yöneticilerinin tavır ve cümlelerini anlamını bozulmayacak şekilde özetle yazdım.

Gördüğünüz gibi CHP’nin “A takımı” olan kimseler, çocukların geleceği konusunda bile; bizlerin, çocuklarımızın gözünün içine baka baka yalan söylemekten kaçınmıyorlar. Kaçınmaktan geçtim yalan söylemeye bayılıyorlar… Sonra da ‘’ Oh olsun! Amacımıza ulaştık ’’ dercesine pişkin pişkin gülerek akıllarınca espri yaptıklarını zannediyorlar, bizlerle alay ediyorlar.

CHP’lilerin alaycı, art niyetli bu davranışlarına; Kılıçdaroğlu’nu mahkemeye veren gençlerimiz açtıkları pankartın birisinde ‘’Oy’unu sen kaybettin’’ yazarak çok güzel cevap vermişler.

YALANLA YARIŞIYORLAR

Millet ittifakının ortağı Akşener de CHP’nin bu yalanlarını görmezden duymazdan geldi. ‘’Çocuklarımıza niye zor soru sordunuz’’ diyerek güya hükümete çattı. Sınav zor idiyse herkese zordu. Kolay idiyse de; herkese kolaydı. Önemli olan puan değil, yüzdelik dilimdir. Sen bunu bilmiyor musun Sayın Akşener? Hükümet halkımıza hizmet ve yatırım yapmaktan bıkmıyor. Muhalefette;  yalan üretmekten bıkmıyor. Hükümet hizmette kendisi ile yarışıyor. Muhalefette yalanda ve iftira da, birbirleri ile yarışıyor.

Sonumuz hayır ola...