2 ÇOCUK BABASI ADAM KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelde cankurtaran olarak çalışan bir kişi, kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelde cankurtaran olarak çalışan bir kişi, kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Olay, dün saat 13.00 sıralarında Belek Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Otelde cankurtaran olarak çalışan Ali Ercan Yılgın(48), aniden fenalaşarak yere yığıldı. Yılgın'ın düştüğünü gören arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Yılgın’ın kalp krizi geçirdiği belirledi. Bunun üzerine ambulansla hastaneye götürülen Yılgın tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Yılgın'ın evli 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
İHA
AFAD, Antalya’nın Kumluca ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldiğini bildirdi
Antalya’da yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bir kişi yaralandı.
Vatani görevini tamamladıktan sonra askerde kalmak için müracaat eden ve buna hak kazanan 29 yaşındaki Engin Karakoyun için son görevi memleketi Kars'ta yapıldı.
Antalya'da gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda aldığı bıçak darbeleri ile 23 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.
Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü.
Antalya'nın Kaş ilçesinde fırtına seralarda hasara yol açtı.
Antalya'nın Akseki ilçesinde sokak köpeklerinden korkarak kaçan 25 keçi, köylülerin ve jandarmanın desteğiyle bulundu.
Antalya yeniden kuvvetli yağışın etkisine giriyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamada kentte yarın (Salı) kuvvetli yağışın beklendiği bildirilirken vatandaşlara da kritik uyarılarda bulunuldu.
Antalya’da babası ile tartışan genç oturdukları evi benzin dökerek yakmak istedi. İtfaiye yardımı ile eve giren polis ekipleri genci gözaltına alırken, fenalaşan baba ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Antalya’da bir restorana giren hırsız gözüne kestirdiği yaklaşık 100 kiloluk para kasasını kaldıramayınca sürükleyerek götürdü. Olay anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz