ÇİRKİN MANZARAYA 'ZABITA' KAMUFLAJI

‘Efsane geri dönüyor’ sloganıyla milyonlarca lira harcanarak yenilenen Şarampol Caddesi’nin hemen yanı başından gelen görüntüler ‘pes’ dedirtti. Caddede yüzlerce turist ve esnafın kullandığı lavabolar bakımsızlık ve etrafa yaydığı kötü kokularla tüm kesimlerin tepkisini çekiyor.

Muratpaşa 561’nci Sokak ile Çatalköprü Caddesi kesişiminde bulunan alandaki metruk yapılar yıkılarak yerine park ve meydan yapıldı.  CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki caddedeki görüntüler, görenleri şaşkınlığa uğratıyor. Kenti ziyaret eden turistleri otelden dışarı çıkarmak, şehir içine girmelerini sağlamak amacıyla milyonlarca lira harcanarak yenilenen Şarampol Caddesi’nin hemen yanı başından gelen görüntüler  ‘pes’ dedirtti. Yüzlerce turist ve esnafın kullandığı lavabolar bakımsızlık ve etrafa yaydığı kötü kokularla tüm kesimlerin tepkisini çekiyor.

“NE GELEN VAR NE GİDEN”

Öte yandan meydanın içerisinde bir de zabıta noktası yapıldı. Ancak zabıta noktası şu anda faaliyette değil. Mahalleli virane tuvalet ile cadde arasında set görevi gören, zabıta ofisine de tepki gösterdi.  Mahalle esnaflarından Yusuf Özel yaşanılan sıkıntıyı şöyle özetledi. “Buraya zabıta kulübesi yaptılar. Ama bu daha çok süs biberi. İki haftadır buraya ne gelen var ne giden. Buranın halini herkes görüyor. Muratpaşa Belediyesi burayı resmen unuttu. Tuvalete kokudan girilmiyor. Temizlik deseniz o da yapılmıyor. Şarampole bu görüntü hiç yakışmıyor” dedi.

(İSMAİL TACİR)

 

(YUSUF ÖZEL)