ÇİN TAKVİMİ NEDİR? CİNSİYET ÖĞRENİLİR Mİ?

Birçok anne ve baba adayının merak ettiği konulardan biri de bebeklerinin cinsiyetlerinin ne olduğudur. Bu konu birçok ebeveyn için oldukça önemlidir. Ancak anne adayı belirli bir döneme gelmeden bebeğin cinsiyetini öğrenemez. Bu alanda denenen bazı yöntemler ile cinsiyet tahmini yapmak mümkündür. Bu yöntemlerin başında Çin takvimi gelmektedir. Oldukça popüler olan bu yöntem sayesinde bebeğinizin cinsiyetini tahmin edebilirsiniz. Oldukça basit bir yöntem olan Çin takvimi sayesinde kolaylıkla bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilirsiniz. Ancak bu yöntem kesin olarak doğru sonuçlar vermez. Bu yüzden uzman bir doktordan öğrenmek daha bilimsel bir yöntem olur.

ÇİN TAKVİMİ

Çin takvimi, bebeğin cinsiyetini tahmin etmek için kullanılan bir yöntemdir. Bu takvim anne adayının yaşı ve hamilelik gününe göre hazırlanmıştır. Takvimde belirli yaş grupları ve aylar vardır. Bu aylar ve yaş gruplarının denk geldiği cinsiyetler belirtilmiştir. Bu sayede kolaylıkla bebeğinizin cinsiyetini tahmin edebilirsiniz. Takvimde her dönemin cinsiyet ihtimali belirtilmiştir. Böylece anlaşılması kolay bir takvimdir. Bu takvimi, çocuğunun cinsiyetini tahmin etmek isteyen herkes kullanabilir. Oldukça basit bir şekilde tahmin edilebilir. Çin takviminde yaş sınırlaması 18'den başlamaktadır. Aynı zamanda 45 yaşına kadar olan hamilelik yaşına kadar tahmin edilmektedir.

ÇİN TAKVİMİ İLE CİNSİYET TAHMİN ETMEK İÇİN GEREKLİ OLANLAR

Çin takvimine göre cinsiyet öğrenme yöntemi oldukça basit bir şekilde olur. Bunun için gerekli olan iki bilgi vardır.

Bu iki bilgi şunlardır:

Bu durumların bilinmesi, Çin takviminde cinsiyet öğrenmek için yeterlidir. Bu durumlarda Çin takvimi erken yaşta anne adayları için tasarlanmamıştır. Bu yüzden takvimde belirli bir yaştan sonra cinsiyet tahmini yapılır.

ÇİN TAKVİMİ İLE CİNSİYET NASIL ÖĞRENİLİR?

Çin takvimi için gerekli olan iki temel unsur vardır. Bu unsurların bilinmesi Çin takvimine göre cinsiyeti belirlemek için yeterlidir. Öncelikle Çin takviminde yer alan yaş gruplarından anne adayının yaşı seçilir. Ardından anne adayının hamile olduğu ilk güne göre ay belirlenir. Seçilen yaş ve aya denk gelen cinsiyet bebeğinizin tahmini cinsiyetidir. Oldukça basit bir yöntem olan Çin takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini tahmin edebilirsiniz.

ÇİN TAKVİMİ İLE CİNSİYET TAHMİNİ DOĞRU MUDUR?

Çin takvimi cinsiyet belirlemede kullanılan yöntemlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu yöntem oldukça basit bir yol olduğu için birçok ebeveyn tarafından denenmektedir. Bu yöntem sayesinde bebeğinin cinsiyet tahmininin doğru olduğunu söyleyen kişiler vardır. Ancak bunun tam aksini belirten ebeveynlerde bulunmaktadır. Çin takvimi ile cinsiyet tahmin etme bilimsel bir şekilde kanıtlanmış bir yöntem değildir. Bu yüzden kesinliği de doğru değildir. Bu yöntem sadece ebeveynlerin tercih ettiği geleneksel bir yöntemdir. Bu yöntem kesinlik olmayan bir yol olduğu için ebeveynlerin daha sağlıklı ve kesin sonuçlar için doktora gitmeleri gereklidir.

HABER MERKEZİ