ÇIKIŞ ZAMANI

Son 5 haftada 4 yenilgi alan Alanyaspor, Karagümrük karşısında çıkış arıyor. Evindeki son 2 maçtan puan çıkaramayan Turuncu-Yeşillilerde tek hedef 3 puan.

SADIK ÇETİN SADAK

Süper Lig'de son 5 haftanın en kötü performans sergileyen takımlarından birisi olan Alanyaspor, Volkan Demirel'in göreve gelmesiyle birlikte çıkış yakalayan Karagümrük karşısında galibiyet arayacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 16.00'da başlayacak mücadelede düdük Alper Ulusoy'da olacak.

5 MAÇTA 4 YENİLGİ

Son haftalarda istediği sonuçları almakta zorlanan Alanyaspor, son 5 haftada 4 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Sırasıyla Antalyaspor, Sivasspor, Adana Demirspor ve Gaziantep FK'ye kaybeden Antalya ekibi, tek galibiyetini Yeni Malatyaspor deplasmanında aldı.

KÖTÜ BİR REKOR KIRABİLİR

Evinde oynadığı son 2 maçı kaybeden Alanyaspor, Süper Lig tarihinde kendi sahasında üst üste 3 maç kaybetmedi. Alanya'daki son 2 maçta Sivasspor ve Adana Demirspor'a geçit veren Şimşek, Karagümrük'e kaybetmesi halinde ilk kez kendi evinde üst üste 3. kez mağlup olacak.

5. RANDEVUYA ÇIKACAKLAR

Alanyaspor ile Karagümrük 5. kez bir birine rakip olacak. Geride kalan 4 maçta Alanyaspor, 2 kez kazanırken, 1 maç berabere, 1 maç da Karagümrük'ün galibiyetiyle sona erdi. Alanya'da oynanan 2 maçta ise Alanyaspor 1 kez kazanırken, 1 mücadele de eşitlikle tamamlandı.

JOAO NOVAIS FORMDA

Emre Akbaba'nın sakatlığıyla birlikte formayı sırtına geçiren Joao Novais'in formu dikkat çekiyor. Süper Lig'de oynadığı son dört maçta da tabela katkısı yapan Joao Novais, 2 gol ve 3 asistle öne çıktı.

 

19. HAFTA

Hakem: Alper Ulusoy

Alanyaspor

Teknik Direktör: Bülent Korkmaz

Serkan Kırıntılı

Tayfur Bingöl

Awaziem

Mevlja

Juanfran   

Fatih Aksoy   

Umut Güneş

Efecan Karaca   

Novais

Davidson

Diedhiou

 

Karagümrük

Teknik Direktör: Volkan Demirel

 Viviano   

Hedenstad   

Luckassen

Zukanovic   

Balkovec

Biglia   

Adnan Uğur

Karamoh

Bertolacci

Ahmed Musa

Pesic

 

Stadyum: Bahçeşehir Okulları

Saat: 16.00

TV: Bein Sports