CİDDİYETSİZLİK

Yaz döneminde taraftar için kadroya yeni katılacak isimler kadar yeni formalar da her zaman merak konusu olur.

Zaman zaman üretici firma, zaman zaman da yöneticiler ya da personel tarafından sürpriz bozulur ve formalar deşifre olur.

Sezonun açılmasına yaklaşık 15 günlük bir süre kalmasına rağmen Antalyaspor'da forma tanıtımı henüz yapılmadı. Belki de Süper Lig'de bu alanda tek durumunda. Üretici firmanın tasarımı yapması beklenenden uzun sürerken, hafta sonunda yeni formaların tanıtımının yapılmasının planlandığını söyleyebilirim. Sürprizi bozmadan taraftarın merakını en azından bu sözlerle bir nebze azaltabilirim.

Henüz formalar ele ulaşmamış olsa da tasarımlar belli. Bu tasarımların da pek çok kişiye el altından ulaştığını da biliyoruz. Kulüple küçük bir bağı olan pek çok kişinin formalarla ilgili bilgi sahibi olduğunu söyleyebiliriz. Gazetecilerin de birçoğunun sürprizin bozulmaması için mesleklerini ikinci plana atıp deşifre etmediğini düşünüyorum.

Ancak sosyal medyanın cazibesine kapılıp, 3-5 takipçi kazanmak, 20-30 beğeni almak için ciddiyetsiz tavır takınan yöneticileri görmek gerçekten kulüp adına üzücü. Görsellerin bir bölümünün paylaşılması, etkileşim almak için taraflarla oyun oynanması kurumsallığın neresine sığıyor?

Yapılan ciddi bir işin, ortaya koyulan ciddiyetsiz tavırla öneminin azaltıldığı öok açık. Yöneticilerin sosyal medyada şov yapmak yerine işlerine odaklanmasının daha doğru olacağını düşünüyorum.

Her işe müdahil olup, bilgi sahibi olma peşinde koşarken, bazen heyecanına yenik düşen ve bilgi aktaran yöneticilerin daha dikkatli olması, 55 yıllık çınarın kurumsal yapısını sosyal medya oyunlarıyla çiğnenmemesi ve daha özverili çalışma konusuna özen gösterilmesi umuduyla...