CHP, ZEHİR KUSUYOR

“Niye hep CHP'yi eleştiriyorsun da, hükümete laf etmiyorsun” diye zaman zaman eleştiriler alıyorum. Eleştirilerinizin beni geliştirdiğine inanan birisi olarak; eleştirileriniz için çok teşekkür ederim.

“Dünyanın en iyi icraatını yapsa bile biz bu hükümeti eleştiririz” diyerek garip, tuhaf, açıklamalar yapan; garip ve tuhaflıkları ile yetinmeyip; kendilerine oy vermeyenlerin kökünü kazıma, yok etme hayali kuran, FETÖ, PKK gibi ülkemin düşmanı terör örgütlerine kol kanat geren, onları tekrar kamudaki görevlerine iadesini (yani; bizleri teröristlerin yönetmesini)  vaat eden, Yunan vekilin bile söylemediği kelimelerle ülkemin egemenlik hakkına ket vurmaya kalkışan CHP'li vekiller ve yöneticiler varken inanın iktidarı eleştirmeye fırsatım olmuyor.

Ülkemde demokrasi, özgürlük olmadığını ve iktidara geldiklerinde bizlere özgürlük, demokrasi, barış getirmeyi vaat eden CHP'nin Etimesgut ilçe başkanı şayet iktidara gelirler ise, kendilerine oy vermeyenlerin; kökünü kazıyacaklarını, korkutacaklarını, yıldıracaklarını, susturacaklarını söyledi.

Bu söylem tüylerimi ürpertti. Gözümün önüne 15 Temmuz gecesi FETÖ’cülerin, kendilerinden olmayanların kökünü kazımak için; özel harekat polislerimize attıkları bombalar, attıkları bombalarla kül olan ve tabutlarına kül oldukları belli olmasın diye taş konularak defin edilen vatan evlatları geldi.

Diğer polislerimize, askerlerimize, halkımıza helikopterden yağdırdıkları mermiler, tankın altında ezdikleri sivil şehitlerimiz geldi.

Şayet iktidara gelirlerse; kök kazıma, korkutma, yıldırıp susturma konusunda CHP’nin bizlere açık açık söyledikleri bunlar. Söylemedikleri başka planları da vardır elbet. Bundan şüphem yok!

İçeride kendisinden olmayanların kökünü kazımayı vaat eden CHP’liler; Mavi Vatan konusundaki davamızda da haksız olduğumuzu, egemenlik haklarımızın ötesini kapsayan alanı mavi vatan olarak gördüğümüzü ve bu görüşümüzle “Saldırgan ve yayılmacı” bir politika izlediğimizi, Akdeniz deki doğalgaz ve petrol arama çalışmalarımıza son vermemiz gerektiğini söylüyorlar.

Ege ve Akdeniz i tamamen Yunanistan’a bırakmamızı, bizim ise sadece Antalya Körfezine hapis olmamızı istiyorlar. Bunları söyleyenler Yunan meclisinin vekilleri değil arkadaşlar. Türkiye Büyük Millet Meclisimizde, CHP sıralarında oturan vekiller.

ERDOĞAN’I DEVİRME PLANLARI

Peki, CHP'liler bunları söylerken;  İP’liler, SP’liler bu söylemlere itiraz ediyorlar mı? Hayır etmiyorlar. Etmedikleri gibi, Erdoğan’ı devirme planları yapıyorlar. Bu planı bir ihtimal gerçekleştirmek için umut bağladıkları HDPKK’nın sırtını sıvazlamakla meşguller. Öyle ya. Maazallah HDP kızıverir veya küsüverirse bütün planları suya düşer.